spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

“Χαμόγελασε” η Α.Ε.Σ την τελευταία ημέρα του τουρνουά και κατέλαβε την 7η θέση !!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Α.Ε.Σ  66-65  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

Με μεγάλο τρίποντο του Καπετάκη στα 5” πριν το τέλος η Α.Ε.Σ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για τις θέσεις 7-8 απέναντι στο Ηράκλειο και αποχαιρέτησε την διοργάνωση καταλαμβάνοντας την 7η θέση στην Ελλάδα, κάτι που αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία για την Σερραϊκή ομάδα και το Σερραϊκό μπάσκετ γενικότερα.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη πανηγύρισε την μεγάλη νίκη έχοντας το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος. Εκεί, οι “γαλάζιοι” έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και έκλεισαν το ημίχρονο στο +8 (34-26).Στην επανάληψη, η ομάδα του Ηρακλείου με μεγάλη επιθετική συγκομιδή (24 πόντοι) έφερε το παιχνίδι στον πόντο (51-50, 30′), αφού προηγουμένως είχε περάσει για πρώτη φορά στο ματς πάνω στο σκορ με 48-50 στο 29′. Το παιχνίδι στην 4η περίοδο είχε τον χαρακτήρα ενός πραγματικού ντέρμπι με τους τυπικά γηπεδούχους να περνάνε μπροστά με 63-61 στο 39′. Ένα καλάθι που κακώς μέτρησε, καθώς ο παίχτης του Ηρακλείου έκανε δυο παραβάσεις στην ίδια φάση (επιθετικό φάουλ, βήματα) και ένα ακόμη δίποντο έφεραν το Ηράκλειο στο +2 (63-65), αλλά ο Καπετάκης με μεγάλο τρίποντο στο 39’55 έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Το δίποντο του Μαρκάκη δεν βρήκε στόχο παρότι είχε καλές προϋποθέσεις και έτσι οι “γαλάζιοι” ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με την λήξη της αναμέτρησης.

 Θεοδοσιάδης (18π.), Καπετάκης (17π.) οι πρώτοι σκόρερ για την Α.Ε.Σ, με τον Χατζόπουλο να κάνει επίσης πολύ καλή εμφάνιση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές, την διοίκηση και όσους έβαλαν το “λιθαράκι” τους για όλο αυτό το ταξίδι των “γαλάζιων”, που τελείωσε σήμερα. 

Δεκάλεπτα: 17-7, 34-26, 51-50, 66-65

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Κατσαπρακάκης, Τεφτίκης

Α.Ε Σερρών (Κακιούζης): Γρηγοριάδης 3, Θεοφανίδης 2, Κακλίδης 2, Θεοδοσιάδης 18(1), Φαρδέλας 8(2), Καπετάκης 17(2), Πεχλιβανίδης, Λάτσιος 2, Χατζόπουλος 14.

Ηράκλειο (Πετράκης): Κανατάκης 7(1), Γενιτσαρίδης 13, Σαραντουλάκης 2, Μουτάφης 4, Κουγιουμτζής 6, Μηλαθιανάκης, Λαμπράκης 9(1), Βογιατζάκης 5(1), Κατσούρρι 9(1), Μαρκάκης 2.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img