spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

“Φόρτσαρε” στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήρε σημαντική νίκη ο Πανσερραϊκός!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  59-51  Χ.Α.Ν.Θ 

Μεγάλη νίκη για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος κέρδισε πρώτα το άγχος του και έπειτα την ΧΑΝΘ και με αυτό τον τρόπο έφτασε στην βαθμολογία την ομάδα του κ. Κοκκινόπουλου και τον Πολύγυρο στις 6 νίκες. Οι “κόκκινοι” χάρη σε ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο (22-10) και με τον Στεφανίδη μεγάλο πρωταγωνιστή έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα στην εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου.

Νωθροί και ιδιαίτερα άστοχοι παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, κάτι που επέτρεψε στην Χ.Α.Ν.Θ να ξεφύγει με 8-19 στο 10′. Η αμυντική προσπάθεια των παιχτών του Γιώργου Μασλαρινού σε συνδυασμό με την καλύτερη επιθετική συγκομιδή οδήγησε σε ολική ανατροπή από νωρίς με σερί 17-4 (!). Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο ήταν αυτοί που έκλεισαν το ημίχρονο στο +2 (25-27).

Το επιθετικό κόλλημα συνέχισε να υπάρχει και στην 3η περίοδο, με τα “λιοντάρια” να δείχνουν ότι μπορούν να κερδίσουν το ματς αν απλά είναι λίγο εύστοχοι από την περιφέρεια. Ο Στεφανίδης έδωσε το έναυσμα, ο Ντίνος ακολούθησε και έτσι ανέβηκε όλη η ομάδα, κάτι που οδήγησε στην πολυπόθητη ανατροπή. Τα “λιοντάρια” πάλεψαν για να πάρουν και την διαφορά, αλλά τελικά κατάφεραν να την ισοφαρίσουν, καθώς είχαν χάσει στην Θεσσαλονίκη με 8 πόντους.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στεφανίδης που σταμάτησε στους 22 πόντους, ενώ σημαντικές βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι έδωσαν και οι Ντίνος και Ασημάκης. Τον ΓΑΣ Κομοτηνής υποδέχεται στο ΔΑΚ την Κυριακή ο Πανσερραϊκός σε ένα παιχνίδι, που δεν “χωράει” κάτι άλλο πέρα από το ροζ φύλλο. Αυτό μάλιστα θα είναι πιθανότατα και το τελευταίο παιχνίδι του Πανσερραϊκού στο ΔΑΚ για τουλάχιστον ένα μήνα, αφού θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα με το νέο παρκέ.

Δεκάλεπτα: 8-19, 25-27, 37-41, 59-51

Διαιτητές: Ελευθεριάδης Πλ.-Παπαγεωργίου-Λαδάς

Πανσερραϊκος (Μασλαρινός): Στεφανίδης 21(2), Ντίνος 11(3), Δατσιάδης 2, Γεωργιανός 5, Χριστοδούλου 2, Δημητρακάς 6(1), Κεραμάρης,Γκούτζιας, Ασημάκης 9(1), Μπίλιος 5(1),Χαρίτογλου,Παγωνίδης.

ΧΑΝΘ (Κεραμεύς-Κοκκινόπουλος): Μαργαριτόπουλος 8(1), Απαζίδης 12(2), Κυλαντωνίδης, Ζιάκας 3, Συμεωνίδης 12, Δημητρίου, Αλτίνης 2, Ιωαννίδης 7, Τσιριλάκης, Χιτικούδης, Παπαπασχάλης 6, Ιωάννου 1.

Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img