spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων Πανσερραϊκου-Μικτής Ε.Π.Σ.Σερρών για το ταμείο αρωγής ποδοσφαιριστών

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με στόχο τη δημιουργία ταμείου αρωγής ποδοσφαιριστών, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα στο μέλλον να ενισχύονται οικονομικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, επειδή ακριβώς κάνουν αυτό που αγαπούν, η Ε.Π.Σ. Σερρών διοργάνωσε σήμερα φιλικό αγώνα μεταξύ ομάδας παλαιμάχων του Πανσερραϊκού και επίλεκτων των τοπικών πρωταθλημάτων.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ΕΠΣ Σερρών, η οποία με ανακοίνωση της υπογραμμίζει ότι, αυτό γίνεται με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στα σωματεία της και τους χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη της. Ο τρόπος λειτουργίας του Ταμείου Αρωγής Ποδοσφαιριστών θα ανακοινωθεί σε δεύτερο στάδιο.

Στο φιλικό παιχνίδι ο Πανσερραϊκός νίκησε με σκορ 2-1 με τέρματα των Πεμπέ και Τριανταφύλλου, ενώ για τους επίλεκτους της ΕΠΣ Σερρών γκολ πέτυχε ο Αλεξίου.

Mε προπονητή τον Τάκη Βάβαλη με την ομάδα παλαιμάχων του Πανσερραϊκού αγωνίστηκαν οι: Κατσαβάκης (ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών), Παναγιωτίδης, Καρυπίδης, Γανίκας, Αρβανιτίδης, Καρυοφύλλης, Κώστας Τριανταφύλλου, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Σιδηρόπουλος, Λεωνίδας, Αποστόλου και Πεμπές.

Προπονητής στην Μικτή της Ε.Π.Σ.Σερρών ήταν ο Άγγελος Τζουμαλάκης και παίκτες οι:

Αλατζόγλου(Θύελλα), Γκόγκος(Εμμ.Παπάς), Θεοδωρίδης(Πρώτη), Μαυρίδης(Νεοχώρι), Μπομπότας(Χρυσό), Φούρλιος(Πήγασος), Σιψής(Σκοτούσσα), Γκάλιος Ηλίας(Αμμουδιά), Ραφτόπουλος(Ροδόπολη), Σαββίδης(Χείμαρρος), Καρδάρας(Νιγρίτα 2018), Μαδένης(Ν.Ζίχνη), Τσιμπουργκενούδης(Ροδολίβος), Ιακωβίδης(Λιθότοπος), Παπαδόπουλος(Καλά Δένδρα), Φυλαχτούδης(Σκούταρι), Λεωνίδας(Σιδηρόκαστρο), Αλεξίου(Πετρίτσι), Τράμπας Μ.(Λευκώνας), Καντής(Κερκίνη).

 

πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img