spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Φαβορί για το διπλό ο Γυμναστικός στην Ηράκλεια, δύσκολη αποστολή για την Α.Ε.Σ !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

05/02  ΗΡΑΚΛΕΙΑ  –  Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ  17:00

 

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η Ηράκλεια μετά την 2η της νίκη στο πρωτάθλημα (στους Τιτάνες με 47-64) υποδέχεται τον Γυμναστικό, ο οποίος μετά την σημαντική νίκη με την Προσοτσάνη, έκανε το ρεπό του.

Οι γηπεδούχοι με ανεβασμένη ψυχολογία υστερούν σε ποιότητα σε σύγκριση με τους “ταύρους” σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί στο Σαββατιάτικο παιχνίδι (17:00), που θα διευθύνουν οι Νέδογλου Ζ. και Καντζουρίδης. Μικρά αγωνιστικά προβλήματα με κάποιους παίχτες τους αντιμετωπίζουν οι Σπύρος Ιωαννίδης και Γιάννης Μπουτάκογλου.

 

06/02  Α.Ε.Σ  – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  17:00

Πολύ δύσκολο έργο έχει η νεανική ομάδα της Α.Ε.Σ, η οποία υποδέχεται τον δυνατό και 2ο στον βαθμολογικό πίνακα, Αστέρα Καβάλας στο κλειστό της Ομόνοιας το απόγευμα της Κυριακής (06/02).

Οι “μπλε” προέρχονται από μια άσχημη εμφάνιση στην έδρα του πρωτοπόρου Ρούπελ γνωρίζοντας βαριά ήττα και θέλουν να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο με σκοπό να κοντράρουν τους Καβαλιώτες του Στάθη Καμαράκη. Αμφίβολος παραμένει ο πλέιμεικερ, Γρηγοριάδης ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί και ο Καπετάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τρίτης στο Σιδηρόκαστρο. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Νέδογλου Α. και Τσακιρίδης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img