spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Υποψήφιοι στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ Κανίς, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Παντεκίδης

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet) η  «41η Γιορτή του ΠΣΑΠΠ», μία εκδήλωση θεσμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο όπου θα βραβευτούν οι καλύτεροι και οι καλύτερες της σεζόν 2021/22, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μεταξύ των υποψηφιοτήτων που ανακοίνωσε ο ΠΣΑΠΠ είναι αυτή του Hicham Kanis, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού είναι υποψήφιος στην κατηγορία “Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής του Α΄ ομίλου της Super League 2 2021-22”. Θυμίζουμε πως ο Μαροκινός την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές και 17 γκολ στο πρωτάθλημα κάνοντας την διαφορά.

Μάλιστα συνυποψήφιος στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι και ένας εντός ολίγων ημερών συμπαίκτης του. Ο λόγος για τον Αντριάν Κολομπίνο, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ. Την τριάδα συμπληρώνει ο Ματίας Τομάς του Ηρακλή.

Παράλληλα οι “κόκκινοι” θα έχουν ακόμη τρεις συμμετοχές στην εκδήλωση. Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης είναι μεταξύ των υποψηφίων στην κατηγορία “Καλύτερος προπονητής του Α΄ ομίλου της Super League 2 2021-22” για την πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Βέροια, ενώ ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης που αγωνιζόταν πέρυσι στην Ξάνθη είναι υποψήφιος στην κατηγορία “Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του Α΄ ομίλου της Super League 2 2021-22”  μαζί με τους Κουτσια και Κουλιερακη του ΠΑΟΚ.

Τέλος, θα βραβευτεί και ο Φώτης Παντεκίδης ο οποίος αποφοίτησε από το τμήμα Μηχανολόγων-Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνδύασε ποδόσφαιρο με σπουδές.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img