spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Υπερπροσπάθεια…στην Καρδίτσα! Μέσα και ο Βάντερσον για τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η ομάδα του Πανσερραϊκού ταξίδεψε στην Καρδίτσα, χωρίς προβλήματα απουσιών, με τον Άγγελο Διγκόζη να προσπαθεί να βρει ηρεμία και ψυχολογία…στα αποδυτήρια προκειμένου να έρθει η πρώτη νίκη στο 2022 και μια νίκη μετά απο καιρό, προκειμένου οι «κόκκινοι» να ξεκολλήσουν απο τα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα!

Το κυριότερο ζήτημα που εντοπίζεται στην μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας, με τις προσθήκες που έγιναν, του Καρασαλίδη του Κεφαλά και του Βάντερσον, περιμένουν όλοι, να έρθει η βελτίωση και το μηδέν, στα μετόπισθεν, που ίσως δώσει και μια εκτός έδρας επιτυχία μετά απο καιρό.

Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν για κανέναν, αφού η διοίκηση έκανε το καθήκον της και ενίσχυσε την ομάδα, με ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις. Πίστωση χρόνου χρειάζονται όλοι και κυρίως ο Περουβιανός Ντίαζ που έχει αλλάξει…πολλά στην ζωή του ερχόμενος στις Σέρρες, όπως και οι τρεις της άμυνας, που είχαν μια μικρή αποχή απο την αγωνιστική δράση. Πιο έτοιμος απο όλους είναι ο Στίνα, με τον Μολδαβό να καλείται να δώσει ποιοτικές ανάσες στον Ανάκογλου και φυσικά να ενταχθεί στο πλάνο του νέου προπονητή.

Ο Πανσερραϊκός έχει βρει στόχο στο πρωτάθλημα πλέον και είναι δυστυχώς…η γρήγορη σωτηρία στην sl2. Κάθε ματς είναι σημαντικό και βαθμοί…για πέταμα δεν υπάρχουν! Πλέον στην εξίσωση πρέπει να μπει η αυταπάρνηση και να χαμηλώσει το «εγώ» όλων, προκειμένου ο σύλλογος να πάρει και αγωνιστικά αυτό που του αξίζει. Δεν μπορεί να προετοιμάζεται ο εκσυγχρονισμός του γήπεδου, όπου σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις, η ολοκλήρωση μέρους του νέου προπονητικού και η εκκίνηση νέων εργασιών, και η ομάδα ενώ τα έχει όλα να μην μπορεί να κερδίσει, ενώ παίζει μπάλα!

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την ΑΣΑ.

Καβουσάκης, Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Πίντο, Βάντερσον, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Στίνα, Μέσι, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Παπαβασιλείου.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img