spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Υπέκυψαν στον ανώτερο Άρη οι γυναίκες του Πανσερραϊκού, που πρέπει να κάνουν μεγάλη υπέρβαση για την πρόκριση !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
  43-65  ΆΡΗΣ  (0-1)

Για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικό το σύνολο του Πασχάλη Ρούλη στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ισχυρό Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης “εγκλώβισε” τις “λιονταρίνες” στο δεύτερο μέρος και έφτασε σε μια δίκαιη και εύκολη επικράτηση στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” κάνοντας το 1-0 στην σειρά. Ο Πανσερραϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον καλείται να πετύχει μεγάλη υπέρβαση για να προκριθεί στην τελική φάση. 

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι “λιονταρίνες” μπήκαν νωχελικά και βρέθηκαν πίσω με 2-9 ωστόσο αναθάρρησαν και πήραν κεφάλι στο σκορ με 15-12 στην λήξη του δεκαλέπτου. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν με την έναρξη του β’ δεκαλέπτου, αλλά ο Άρης βρήκε επιθετικές λύσεις και απέκτησε διαφορά 7 πόντων (24-31) με την λήξη του ημιχρόνου.

Στην 3η περίοδο, οι παίκτριες του Πασχάλη Ρούλη παρά την προσπάθεια τους ήταν άστοχες, δεν βρήκαν εύκολους πόντους και οι φιλοξενούμενες το εκμεταλλεύτηκαν ανεβάζοντας την διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 33-50, με τον Άρη να έχει κλειδώσει την νίκη και να μετατρέπει την τέταρτη περίοδο σε διαδικαστικού χαρακτήρα, κάνοντας το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Κατάμεστο ήταν το ΔΑΚ Σερρών με τους Σερραίους φίλους να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και να στηρίζουν τις “λιονταρίνες”, τις οποίες χειροκρότησαν θερμά στο φινάλε. Από την άλλη, βροντερό παρόν έδωσαν και οι φίλοι του Άρη, που γέμισαν την θύρα των φιλοξενουμένων. Η σειρά, πλέον μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη να χρειάζεται μια νίκη για να “σφραγίσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την Κυριακή (2/4, 13:00) είναι προγραμματισμένο το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων.

Διαιτητές: Χατζηκώστας-Τοπαλίδης

Δεκάλεπτα: 15-12, 24-31, 33-50, 43-65

Πανσερραϊκός (Ρούλης – Κηρύκος): Χωλοπούλου Σ. 4, Μαραγκού 8, Φωτιάδου, Μπακιρτζίδου 10, Τζιαμπάζη 2 Γκέγκα 2, Χωλοπούλου Μ. 2, Μανούδη, Μπουροπούλου, Άβαλου, Θανοπούλου 5(1), Σπάιτς 10(1).

Άρης (Λέκος): Εφραιμίδου, Καρβουνιάδου, Κυρπιζλίδου 6, Τζημορώτα, Τσιαρσιώτη, Τσαμπούρη 3(1), Κουμαντσιώτου 2, Παπαϊωάννου 11, Δροσούνη 16(2), Νάστου 15(2), Μιχαηλίδου 9(1), Ιγγλέζου 3(1).

 

Οι επόμενοι αγώνες (2/4)

 

13:00 Αλεξάνδρειο   Άρης – Πανσερραϊκός (1-0)

15:00 Ιβανώφειο   Ηρακλής – ΣΚ Ιωάννινα (1-0)

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img