spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τ.Καζίας: Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας! Πλασματική η βαθμολογία!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Τάσος Καζίας, είναι κοντά στην ομάδα των «λιονταριών» έμπρακτα, δείχνοντας αντανακλαστικά, όταν η Σερραϊκή ομάδα τον χρειάζεται.

Αυτό συνέβη την φετινή σεζόν, όταν το καλοκαίρι αποκτήθηκαν ταλαντούχοι και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές, την στιγμή που η ομάδα δεν αδειοδοτήθηκε, όταν ο Ζεράρ Σαραγόσα αδυνατούσε να ενσωματωθεί στην Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και τώρα στις μεταγραφές του Γενάρη με τον ερχομό παικτών απο το πάνω ράφι, όπως ο Καρασαλίδης ή ο Βάντερσον.

Σήμερα, προτίμησε να το εκφράσει και με δημόσια τοποθέτηση του, ενισχύοντας την ψυχολογία του γκρουπ, καλώντας τον κόσμο του Πανσερραϊκού να κάνει το ίδιο.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κ. Τάσου Καζία:

«Είναι σημαντικό να στηρίξουμε την ομάδα μας, αυτή την χρονική στιγμή. Προσπαθούμε όλοι, να ενισχύσουμε το γκρουπ των ποδοσφαιριστών ψυχολογικά, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα συνεχίσουμε μεταγραφικά, ώστε να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη. Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση, είμαστε μια οικογένεια και αυτό το κλίμα, δεν θα το αλλάξουν τα τυχαία αποτελέσματα.

Η βαθμολογική μας θέση είναι πέρα για πέρα πλασματική και πιστεύω οτι είναι θέμα χρόνου να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Ο κόσμος έχει πικραθεί αλλά τώρα χρειάζεται εμπιστοσύνη στην ομάδα και πίστη ότι τα καλύτερα έρχονται.»

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img