spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τσάντα: “Ψυχραιμία και ευστοχία σε κρίσιμες βολές μας έδωσαν την νίκη” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μια ημέρα μετά τον σπουδαίο “άσσο” κόντρα στον ιστορικό Ηρακλή, μια από τις κορυφαίες της αναμέτρησης, η Αφροδίτη Τσάντα μίλησε στο SSN και κατέθεσε την δική της άποψη για το παιχνίδι της Κυριακής και την νέα νίκη της ομάδας της, που βρίσκεται σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά…

Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα, που βρισκόταν μια νίκη πάνω στην βαθμολογία. Ποιος ο μεγαλύτερος παράγοντας για το θετικό αποτέλεσμα ;

Πράγματι ήταν μια νίκη σημαντική για εμάς, είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα! Πραγματοποιήσαμε έναν στόχο που έχουμε πάντα σαν ομάδα να κερδίζουμε τα εντός έδρας παιχνίδια ή αν κάποια ομάδα περάσει από εδώ να περάσει πολύ δύσκολα. Αυτό πιστεύω ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς και ένας παράγοντας του θετικού αποτελέσματος και φυσικά η θέληση και το πάθος όλων των συμπαιχτριών μου!

Υπήρχε κομβικό σημείο στην αναμέτρηση, που να έκρινε και την έκβαση της ;

Θεωρώ ότι η άμυνα μας ήταν αρκετά σκληρή σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, πήραμε αρκετά ριμπάουντ που είναι πολύ σημαντικά σε ένα παιχνίδι με ψηλά κορμιά όπως ήταν τα κορίτσια του Ηρακλή. Επίσης, η ψυχραιμία που δείξαμε σε κρίσιμες στιγμές και η ευστοχία που είχαμε στις ελεύθερες βολές έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Ήταν η πρώτη νίκη με τον κόουτς Ιωαννίδη στον πάγκο. Άλλαξε κάτι στο μικρό διάστημα παρουσίας του στον πάγκο ;

Δεν αλλάξαμε σχεδόν τίποτα στο παιχνίδι μας, απλά είχαμε κάποιες πολύ εύστοχες οδηγίες από τον κόουτς που τις δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και τελικά μας βγήκαν και στον αγώνα.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img