spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τρέλα για Καρασαλίδη στον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Τέλης Καρασαλίδης επιστρέφει στον Πανσερραϊκό!

Η πιο ηχηρή μεταγραφή στην Super League 2, είναι και επίσημα αυτή του Τέλη Καρασαλίδη στον Πανσερραϊκό, που συμφώνησε με την Σερραϊκή ομάδα για τα επόμενα 2,5 χρόνια! Ο έμπειρος στόπερ, ήθελε να επιστρέψει στην πόλη του και την ομάδα που τον ανέδειξε, με τον Πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Τάσο Καζία, να μην αφήνει την ευκαιρία να φύγει και με επιδέξιους χειρισμούς, ολοκλήρωσε την συμφωνία.

Ο Πανσερραϊκός είχε αδυναμίες στα μετόπισθεν και έψαχνε έναν αμυντικό που θα άλλαζε όλη την αμυντική φιλοσοφία της ομάδας. Το βρήκε, στο πρόσωπο ενός ικανότατου αμυντικού, απο το… πάνω ράφι, αφού ο Τέλης Καρασαλίδης, μπορεί να μην αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό το τελευταίο διάστημα, δεν παύει όμως να είναι, ένας ποδοσφαιριστής Α΄Εθνικής.

100αρής με μεγάλη καριέρα στην Super League

O 31χρονος Σερραίος στόπερ, που ξεκίνησε απο τον Εθνικό Γαζώρου και εν συνεχεία ανδρώθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, κατάφερε γρήγορα να αναδείξει το ταλέντο του στους «κόκκινους» και μετά την απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη και την πτώση της ομάδας το 2013, άνοιξε τα φτερά του, μέχρι να εδραιωθεί στην πρώτη κατηγορία της χώρας μας.

Οι 126 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Ξάνθη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Νίκη Βόλου μόνο τυχαίες δεν είναι. Ο ηψηλόσωμος στόπερ, έχει δείξει την αξία του, σε όποια ομάδα απο τις παραπάνω κι αν έπαιξε και παντού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η επιστροφή στα «λιοντάρια» γίνεται με κίνητρο για την καλή φετινή πορεία της ομάδας και απο την επόμενη σεζόν με βασικό στόχο την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία για τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Τέλη Καρασαλίδη, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, έως τον Ιούνιο του 2024.

Ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός, επιστρέφει μετά από 8,5 χρόνια στην ομάδα μας, όπου αναδείχτηκε ποδοσφαιρικά και πραγματοποίησε μία εξαιρετική καριέρα, σε ομάδες της Super League, καταγράφοντας συνολικά, 126 συμμετοχές, 25 στο Κύπελλο Ελλάδας και 18 στη Football League, έχοντας σκοράρει 5 τέρματα.

Ο Τέλης Καρασαλίδης, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, πριν μεταπηδήσει στα «Λιοντάρια» αγωνιζόμενος για δυο σεζόν, έχοντας 32 συμμετοχές και 2 γκολ. Το 2013-14 αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη και συνέχισε στον Πανηλειακό και τη Νίκη Βόλου. Για δυο σεζόν φόρεσε τα «κυανόλευκα» του Ηρακλή και το 2016/17 αγωνίστηκε με τα χρώμα του Α.Ο. Ξάνθης. Συνέχισε την καριέρα του στον Ατρόμητο την διετία 2017/19 και επέστρεψε στην ομάδα της Ξάνθης.

Πριν την συμφωνία με την ομάδα μας, αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, όπου πραγματοποίησε 15 συμμετοχές.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img