spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Το παιχνίδι της χρονιάς στο Σιδηρόκαστρο με το Ρούπελ να “κυνηγάει” την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

21/05  ΡΟΥΠΕΛΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ  17:00

Το παιχνίδι της χρονιάς και την μεγαλύτερη πρόκληση της τελευταίας 10ετιας έχει μπροστά του το Ρούπελ, αφού με νίκη και διαφορά +11 θα είναι ένα μόνο βήμα από την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με νίκη και διαφορά 10 πόντων η άνοδος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική με την Αγία Βαρβάρα να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία (κέρδισε 54-43 στην Καβάλα).
Το απόγευμα της Παρασκευής θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της η ομάδα του Ρούπελ. Με αποφασιστικότητα, συγκέντρωση, υπομονή και τον κόσμο στον πλευρό τους οι παίκτες του Νίκου Κηρύκου είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, που αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα όλου του Σερραϊκού κοινού και όχι μόνο σε ένα ξεχωριστό απόγευμα για το Σιδηρόκαστρο και το κλειστό γυμναστήριο. Πέρα του τραυματία Γεωργιανού δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών στους “μπλε”, που ανέκτησαν την αυτοπεποίθηση τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα και την μεγάλη εκτός έδρας νίκη.
Στο μεταξύ τους παιχνίδι στα Ποταμούδια οι Καβαλιώτες είχαν κυριαρχήσει και το Ρούπελ πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση με αρνητικό ρεκόρ πόντων κατάφερε στο τέλος να ρίξει εν μέρη την διαφορά. Σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα είναι το ίδιο, αλλά η ομάδα του Μυτικόπουλου έχει το μαξιλαράκι ασφαλείας.
 
Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο Δραμινός Ξενικάκης και ο Κομοτηναίος Ντούρας.
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img