spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τον πρωτοπόρο Παναθλητικό υποδέχονται οι γυναίκες του Πανσερραϊκού (6/3, 13:00) στο πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

06/03  Πανσερραϊκός  –  Παναθλητικός Συκεών  13:00

Δυο εβδομάδες μετά την εκτός έδρας νίκη στο Πανόραμα (μεσολάβησε και ρεπό), οι γυναίκες του Πανσερραϊκού υποδέχονται τον πρωτοπόρο και με μόλις μια ήττα Παναθλητικό Συκεών με στόχο να φανούν ανταγωνιστικές και να μην επιτρέψουν στις Θεσσαλονικιές να αποδράσουν εύκολα από το γήπεδο τους. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια και όχι στο ΔΑΚ (λόγω εγκατάστασης νέου παρκέ) κάτι που είναι δυσάρεστο για τον Πανσερραϊκό, καθώς δεν αποτελεί την φυσική του έδρα. 

Οι “λιονταρίνες” καλούνται να παλέψουν και με την βοήθεια του κόσμου να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν απέναντι σε μια ομάδα που πηγαίνει για άνοδο. Η απουσία της βασικής point guard, Χωλοπούλου είναι αυτή που δημιουργεί μεγάλο “πονοκέφαλο” στον κόουτς Ρούλη, που θέλει να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε νεαρές αθλήτριες που θα έχει στην αποστολή. Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (13:00).

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img