spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τον πρωτοπόρο Κ.Α.Ο.Δ υποδέχεται το Ρούπελ στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς (8/1, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Το Ρούπελ δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2022 αδικώντας τον εαυτό του, αφού οι δυο εκτός έδρας ήττες (Βασιλικά, Καλαμαριά) έριξαν την ομάδα του Σιδηροκάστρου στην 6η θέση με την ολοκλήρωση του α’ γύρου (ρεκόρ 5-5). Το νέο έτος έφτασε και φέρνει μεγάλη δοκιμασία με το “καλημέρα”, αφού οι “μπλε” υποδέχονται τον ιστορικό και πρωτοπόρο ΚΑΟΔ (ρεκόρ 9-1) με στόχο μια μεγάλη νίκη και να διαφυλάξουν το αήττητο της έδρας (4/4 έως τώρα). 

Η ομάδα του Φώτη Κοκολιού ξεκουράστηκε και είχε τον χρόνο να δουλέψει σε κάποια πράγματα παίζοντας μάλιστα και 3 φιλικά στην διακοπή με στόχο να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο σε αγωνιστικό ρυθμό. Από την άλλη, οι ενισχυμένοι Δραμινοί με τον πολύπειρο PF – C, Βοϊβατόπουλο πηγαίνουν στο Σιδηρόκαστρο για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν.

Φίλαθλος κόσμος και ομάδα καλούνται να βάλουν δύσκολα σε ένα από τα δυο μεγάλα φαβορί ανόδου και να δείξουν την σημασία της έδρας στην φετινή τους προσπάθεια στα Εθνικά πρωταθλήματα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις “τάξεις” του Ρούπελ. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Ντούρας – Ισιγώνης με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο στις 17:00.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img