spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τον πανίσχυρο Αίαντα Ευόσμου (13/03, 17:00) φιλοξενεί ο Πανσερραϊκός, που διανύει εξαιρετική περίοδο!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

13/03 Πανσερραϊκός – Αίας Ευόσμου 17:00

Μετά από 3 σερί νικηφόρα αποτελέσματα με τελευταίο αυτό κόντρα στον Λεύκιππο, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον πανίσχυρο και πρώτο Αίαντα Ευόσμου, θέλοντας να τον κερδίσει και στις Σέρρες και να επαναλάβει τον θρίαμβο της Θεσσαλονίκης. Μομέντουμ και ψυχολογία είναι 2 σημαντικές παράμετροι για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια πλήρη ομάδα, που έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο, με την ιδιαιτερότητα της έδρας (Κλειστό Ομόνοιας) να αναμένεται να παίξει τον ρόλο της.

Οι παίχτες του Γιώργου Μασλαρινού είναι έτοιμοι για άλλη μια μάχη συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του δεύτερου γύρου, που έχουν φέρει την ομάδα στην 8η θέση με ρεκόρ 8-9. Από την άλλη, ο Αίαντας με τα πολλά “αστέρια” στην σύνθεση του προέρχεται από ευρεία νίκη απέναντι σε μια διεκδικήτρια του τίτλου, την Γέφυρα (75-52).

Ο κόουτς των “κόκκινων” θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την συμμετοχή του Ασημάκη στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο ότι λίγοι θεατές θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο κλειστό της Ομόνοιας (Το ΔΑΚ είναι κλειστό για εργασίες) με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να επιτρέπουν την είσοδο του 75% της χωρητικότητας. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 17:00, ενώ θα υπάρχει και live streaming από την σελίδα των “λιονταριών” στο Facebook.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img