spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τον Παγωνίδη απέκτησε ο Πανσερραϊκός στο χειμερινό “παράθυρο” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το χειμερινό “παράθυρο” μεταγραφών εκμεταλλεύτηκε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος απέκτησε από τον Γυμναστικό τον power forward, Δημήτρη Παγωνίδη. Οι “κόκκινοι” μετά και την αποδέσμευση του Κουμανιώτη έψαχναν παίχτη για την γραμμή των ψηλών και έτσι ο κόουτς Μασλαρινός θα έχει ακόμη μια λύση στα “χέρια” του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ανακοινώνει εντάσσει στο δυναμικό της τον Δημήτρη  Παγωνίδη, 21 χρόνων και ύψος 2μ. που αγωνίζεται στις θέσεις forward και power forward. Ο Δημήτρης Παγωνίδης αγωνιζόταν φέτος, μέχρι τώρα στον ΓΣ Σέρρες 2017.

Μίνι αθλητικό βιογραφικό:

Το 2008 ξεκίνησε το μπάσκετ στην Κατερίνη και την Ακαδημία του Coach Παναγιώτη Αθανασιάδη, η οποία το 2011 ενσωματώθηκε στη νεοσύστατη Α.Γ.Ε.Π 2011. Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του παιδικού τμήματος της GBA, ενώ κατάφερε να κερδίσει πλήρη υποτροφία στο Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Τις επόμενες δύο χρονιές 2016-2018 αγωνίστηκε στους Μαχητές -Πειραματικό Πεύκων συμμετέχοντας στις ομάδες εφήβων, νέων και ανδρών (Α2 Εθνική). Τη σεζόν 2018-2019 φόρεσε τη φανέλα του Π.Σ Ευκαρπίας συμμετέχοντας στις ομάδες νέων και ανδρών (Γ΄ Εθνική). Τις τελευταίες δύο χρονιές ήταν μέλος των ομάδων νέων και ανδρών (Γ΄ Εθνική) του Α.Σ.Α.Α Ζέφυρος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: GBA, Μαχητές – Πειραματικό Πεύκων, Π.Σ Ευκαρπίας, Α.Σ.Α.Α Ζέφυρος, ΓΣ Σέρρες 2017

Δημήτρη καλωσόρισες στην ομάδα των «λιονταριών» σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά!

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img