spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τον κόσμο στο πλευρό του θέλει ο Πανσερραϊκός STIHL για την μεγάλη “μάχη”…τετράδας κόντρα στον Λεύκιππο (21/12, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ένα σπουδαίο παιχνίδι δίνει το απόγευμα της Τετάρτης (21/12, 17:00) ο Πανσερραϊκός STIHL κόντρα στον Λεύκιππο Ξάνθης στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” με φόντο την 4άδα με το τέλος του α’ γύρου και της διακοπής των εορτών.

Τα “λιοντάρια” που μετράνε 3 σερί νίκες βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και άπαντες είναι έτοιμοι για μια δυνατή μονομαχία με τον εξίσου φορμαρισμένο και δυνατό Λεύκιππο Ξάνθης. Οι Ξανθιώτες, που δεν έχει πολύ καιρό που άλλαξαν προπονητή δείχνουν σημαντική βελτίωση και έρχονται με στόχο ένα μεγάλο διπλό. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 4η θέση σε τριπλή ισοβαθμία (μαζί τους και ο Ερμής Λαγκαδά) με ρεκόρ 6-3 και θέλουν εξίσου την νίκη για να διατηρηθούν στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, με τον Πανσερραϊκό ωστόσο να έχει την έδρα και το μομέντουμ για ακόμη μια μεγάλη νίκη πριν την διακοπή.

Δυναμικό “παρών” περιμένουν στις τάξεις των “κόκκινων” από τον κόσμο, που καλείται να στηρίξει για άλλη μια φορά έμπρακτα την προσπάθεια που κάνουν οι παίχτες του Γιάννη Κακιούζη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Παραμένει στα “πιτς” ο Νικολόπουλος, ενώ δεν υπάρχει κάποιο άλλο ερωτηματικό με τον coach των “λιονταριών” να υπολογίζει κανονικά όλους τους υπόλοιπους αθλητές του. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Κοϊμτζόγλου – Σιταρίδης – Τσάνταλη.

*Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της «κόκκινης» ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

https://www.youtube.com/watch?v=gwjpJTNNvbI

**Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming απο το κανάλι της Σερραϊκής ομάδας στο YouTube (MGS Panserraikos)

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img