spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Την πανίσχυρη Ελευθερούπολη υποδέχεται ο Πανσερραϊκός STIHL για το Κύπελλο Ελλάδος (19/10, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Μετά την εντός έδρας ήττα στις λεπτομέρειες από την Γέφυρα και το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (0/2), ο Πανσερραϊκός διασταυρώνει τα “ξίφη” του με την πολύ ισχυρή Ελευθερούπολη την Τετάρτη (19/10) και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” για την 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έχοντας πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές προκρίσεις στο “σπίτι” του, αποκλείοντας Δόξα Λευκάδας, Ευκαρπία και ΔΕΚΑ, το σύνολο του Γιάννη Κακιούζη έχει ένα πολύ υψηλό εμπόδιο απέναντι του. Η Ελευθερούπολη μετά το εμφατικό 2/2 στην Elite League (με μέσο όρο πόντων τους 97 ! ), έρχεται στις Σέρρες με στόχο να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα αποτελώντας μια ομάδα, που έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει στην Elite League “Ερρίκος Ντυνάν” και να φτάσει όσο πιο μακριά στο Κύπελλο.

Τα “λιοντάρια” γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, αλλά έχουν να κερδίσουν πολλά απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη θα παλέψει το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο που για άλλη μια φορά αναμένεται να βοηθήσει τους “κόκκινους”. Πέρα του τραυματία Νικολόπουλου, άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις του Πανσερραϊκού STIHL.

2η Αγωνιστική – Τετάρτη 19/10/2022

  1. ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
  2. ΚΑΠ – ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ
  3. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
  4. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΚ – ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΕ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ 2022)
  5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ – Νικητής Α72 [26/10]
  6. ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
  7. ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ
  8. ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img