spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τετάρτη 01/03 το νέο Δ.Σ της Super League 2 – Ερωτηματικό οι εξελίξεις

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (1/3) η Σούπερ Λίγκα 2 και στο οποίο θα κριθεί εν πολλοίς και η επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. έχει προγραμματιστεί για τις 12:30 στα γραφεία της Ένωσης και σε αυτό θα υπάρξει ενημέρωση από την επιτροπή η οποία συστήθηκε για τις συναντήσεις τόσο με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και με τον πρόεδρο της SL1, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1 Μαρτίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42/ 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση από την Επιτροπή που συστήθηκε την 22/2/2023 σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και με τον Πρόεδρο της Super League 1.

2. Διάφορα Θέματα», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

To θέμα είναι πως για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία που θα δημιουργήσει αισιοδοξία για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και έτσι οι εξελίξεις αποτελούν ερωτηματικό. Πάντως οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως δύσκολα θα έχουμε σέντρα και αυτό το Σαββατοκύριακο.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img