spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τεράστια νίκη για τον Πανσερραϊκό που “πέρασε” από την Μ.Ε.Ν.Τ στην παράταση !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μ.Ε.Ν.Τ  –  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  76-80  (67-67 κ.α)

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι που τα είχε όλα ο Πανσερραϊκός απέδρασε από την Μ.Ε.Ν.Τ, αφού πρώτα χρειάστηκε την παράταση πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη από όλες τις απόψεις. Οι παίχτες του Γιώργου Μασλαρινού ήταν αποφασιστικοί στα καίρια σημεία και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη “βυθίζοντας” τους γηπεδούχους του Στέργιου Ποργιόπουλου και φτάνοντας στις 5 νίκες την φετινή χρονιά.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο οι “κόκκινοι” ελέγχοντας τον ρυθμό και έχοντας καλή αμυντική προσέγγιση κατάφεραν να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ με 13-16. Στην 2η περίοδο τα “λιοντάρια” δεν μπήκαν στο παρκέ και είδαν την Μ.Ε.Ν.Τ να κάνει πάρτι με αποτέλεσμα να τρέξει ένα επιμέρους 21-09 και να βάλει δύσκολα σε έναν αγνώριστο Πανσερραϊκό που δεν είχε να κρατήσει τίποτα από αυτό το δεκάλεπτο. Αξιοσημείωτο του πρώτου μέρους οι μόλις 2 πόντοι της frontline των “κόκκινων” με τους 25 πόντους να αποτελούν “τροχοπέδη”.

Αλλάζοντας την εικόνα του στο επιθετικό κομμάτι χάρη στον επιθετικό οίστρο του Μπίλιου (3τρ.) και λύσεις από Δατσιάδη και Κεραμάρη, αλλά αντιμετωπίζοντας σοβαρά αμυντικά προβλήματα ο Πανσερραϊκός πλησίασε στο σκορ με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 51-46, κάτι που δημιούργησε προσδοκίες για μια ενδιαφέρον και οριακή τελευταία περίοδο.

Οι “κόκκινοι” μπήκαν με αυτοπεποίθηση και μείωσαν σε 53-52 στο 33′. Οι δυο ομάδες ήταν άστοχες στην συνέχεια με τους παίχτες του Μασλαρινού να χάνουν εύκολα περιφερειακά σουτ για να περάσουν μπροστά. Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε σε 61-61 2’30 για το φινάλε με αμφότερες τις ομάδες να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί σε ένα πολύ αγχωτικό φινάλε. Με τον Μπίλιο να ισοφαρίζει με τρίποντη “βόμβα” σε 67-67, ο Στεφανίδης αστόχησε σε δύσκολο λει απ για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Σε ροντέο εξελίχθηκε η παράταση με την Μ.Ε.Ν.Τ (να χάνει με τραυματισμό δυο βασικούς παίχτες) και τον Πανσερραϊκό να κάνουν κατάθεση για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Τα “λιοντάρια” ήταν καλύτερα στο τέλος και πήραν μια μεγάλη νίκη με 76-80 όντας εύστοχα από την γραμμή της φιλανθρωπίας. Με κορυφαίο τον Μπίλιο και τον Κεραμάρη να δείχνει πράγματα σε κομβικά σημεία, ο Πανσερραϊκός ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη για τα καλά μετρώντας πλέον 5 νίκες και 8 ήττες.

Τα δεκάλεπτα: 13-16,34-25,51-46,67-67,76-80 (παρ.).

Διαιτητές: Ελευθεριάδης Πλ-Παπαγεωργίου-Εκίζογλου

Δεκάλεπτα: 13-16, 34-25, 51-46, 67-67(κ.α.), 76-80

ΜΕΝΤ (Ποργιόπουλος): Ζεϊμπέκης 18, Ψευτογκάς 9(3), Ζωγράφος, Μιχαηλίδης, Κατσαμούρης 17(2), Τριανταφύλλου, Τοπουζίδης 18(3), Στόλης 6, Πασχαλίδης 8, Κάσουρας, Ντεμιρσά.

Πανσερραϊκός (Μασλαρινός): Στεφανίδης 13(1), Ντίνος 4(1), Δατσιάδης 8(1), Γεωργιανός 12(2), Χριστοδούλου 6, Δημητρακάς 4, Κεραμάρης 10(2), Γκούτζιας, Ασημάκης 3(1), Γούνας, Μπίλιος 20(4).

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img