spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τα “βλέμματα” στο Γυμναστικός – Προσοτσάνη στην επανέναρξη της ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

23/01  Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ  –  ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  18:00

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της Ομόνοιας το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00. Ο Γ.Σ Σερρών υποδέχεται την Προσοτσάνη σε ένα must win game για την ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου.

Οι “ταύροι” με σύμμαχο την έδρα (παρότι επιτρέπεται μόνο το 10% της χωρητικότητας) καλούνται να κερδίσουν τους Δραμινούς εάν θέλουν να ελπίζουν στην είσοδο στην 4άδα και να μην μείνουν εκτός στόχου από τέλη Ιανουαρίου. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι χρειάζονται οπωσδήποτε να υπερκαλύψουν και την διαφορά της ήττας (είχαν ηττηθεί στην 4η παράταση με 81-72), δηλαδή ένα +10. Όσον αφορά τον βαθμολογικό πίνακα, ο Γυμναστικός έχει ρεκόρ 4-5, ενώ η Προσοτσάνη 6-3 με την 12η και κρίσιμη αγωνιστική να είναι προ των πυλών.

Ο κόουτς των “πράσινων” πονοκεφαλιάζει, γιατί δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σιδερίδη, ο οποίος ξεκίνησε την στρατιωτική του θητεία, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Παγωνίδη.

Διαιτητές: Τσακιρίδης – Νέδογλου Α.

 

22/01  ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ  –  ΡΟΥΠΕΛ  17:00

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου, η οποία ταξιδεύει στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει (22/1, 17:00) στο Κλειστό των Ποταμουδίων τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κόουτς Κηρύκος δεν θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του, ενώ αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής για να φτάσουν οι “μπλε” στο 9/9, μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι με την Α.Ε.Σ (30/1).

Διαιτητές: Κατρακάρης – Τζαθά

 

22/01  ΗΡΑΚΛΕΙΑ  –  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  17:00

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η ομάδα της Ηράκλειας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι “κόκκινοι” υποδέχονται το απόγευμα του Σαββάτου τον 2ο στον βαθμολογικό πίνακα, Αστέρα Καβάλας (7-1) .

Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη, με την ομάδα του Σπύρου Ιωαννίδη να επιθυμεί να είναι όσο το δυνατό περισσότερο ανταγωνιστική στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Νέδογλου Ζ.-Νέδογλου Α.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img