spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τέλος η χρονιά για τα “λιοντάρια” που ηττήθηκαν ξανά από την Γέφυρα και τερμάτισαν στην 3η θέση !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STIHL  58-67  ΓΕΦΥΡΑ  (13)

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε σήμερα για τον Πανσερραϊκό STIHL, αφού η Γέφυρα κέρδισε και στις Σέρρες, έκανε το 3-1 στην σειρά και προκρίθηκε στον τελικό ανόδου όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της (Βίκος Ιωαννίνων – Δόξα Λευκάδας το ζευγάρι). Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι στο παρκέ και αποκτώντας διψήφια διαφορά από το τρίτο δεκάλεπτο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Χωρίς τον τραυματία Μιλόσεβιτς, τον Νικολόπουλο (δεν αγωνίστηκε καθόλου με την φανέλα του Πανσερραϊκού λόγω τραυματισμού) και τους εφήβους (είναι στην Κοζάνη για την Β’ Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος με την Α.Ε.Σ.) αγωνίστηκε ο Πανσερραϊκός STIHL στο σημερινό παιχνίδι.

Αναφορικά με το παιχνίδι, τα “λιοντάρια” ξεκίνησαν καλύτερα και βρέθηκαν πάνω στο σκορ με 10-5 στο 6′. Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη είχε τον έλεγχο, με τον Ντίνο να πραγματοποιεί καλό ξεκίνημα και τους “κόκκινους” να έχουν επιθετικό ρυθμό όντας εύστοχοι από την περιφέρεια. Η Γέφυρα, ωστόσο ακολούθησε τον ρυθμό και το δεκάλεπτο έκλεισε στο 22-18. Οι γηπεδούχοι “μπλόκαραν” στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν παίρνοντας προβάδισμα με 31-35 στο ημίχρονο.

Η 3η περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στην Γέφυρα, που κυριάρχησε μετά το 24′ και ανέβασε την απόδοση της και μαζί την διαφορά. Ο Πανσερραϊκός STIHL προσπάθησε αλλά με 9 πόντους επιθετική συγκομιδή, δεν μπόρεσε να είναι κοντά στο σκορ. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο -14 (40-54) με τον Σιώπη να “πυροβολεί” από μακριά. Οι “κόκκινοι” έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια και μείωσαν σε 47-56 στο 34′. Ο Φόρογλου, ωστόσο έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο και κάπως έτσι τα “λιοντάρια” αποχαιρέτησαν την φετινή επιτυχημένη χρονιά, που τους βρήκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το πρώτο παιχνίδι στην Γέφυρα και ο τρόπος που χάθηκε αποδείχθηκαν καθοριστικά για την σημερινή εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

Διαιτητές: Ξενικάκης – Ταρενίδης – Γερακίνης

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 31-35, 40-54, 58-67.

Πανσερραϊκός (Κακιούζης-Κηρύκος): Αχτσής 7(1), Γρίψιος 7(1), Γεωργιανός 7(1), Χριστοδούλου 13, Κεραμάρης 4, Μάντζιος 9(1), Ντίνος 11(3).

ΜΓΣ Γέφυρας (Τζιβάνης-Ντούλης): Κελεσίδης 4, Μπάρμπας, Σαμαράς, Φόρογλου 11(3), Χρυσόπουλος 11(1), Σιώπης 16(3), Κουτουξίδης 11, Αλευρίδης 2, Καλαϊτζίδης 3(1), Λαζάρου 9, Ζεϊμπέκης, Στράτος.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img