spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τάσος Δέντσας: Μετά απο 2 χρόνια οι υποδομές των ΠΑΕ παίζουν μπάλα-Απίστευτο!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Κ-20 του Πανσερραϊκού  Τάσου Δέντσα, στα κόκκινα media, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ-20 Super League 2, στην οποία η Σερραϊκή ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή 06/03(13:00, γήπεδο ΕΠΣΜ Μίκρα) τον Ηρακλή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “κόκκινων” που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία αναφέρθηκε στην μακρά περίοδο προετοιμασίας και αποχής, στην επιθυμία των νεαρών ποδοσφαιριστών του να φορέσουν τη φανέλα με το λιοντάρι και να μπούνε στο γήπεδο, αλλά και στους στόχους της ομάδας. Αναλυτικά:

“Πραγματικά ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ για αυτό. Έχουμε κάνει συγκεκριμένα περίπου 8 μήνες προετοιμασία και πραγματικά δε ξέρω πόσο καλό ή κακό είναι αυτό. Δυστυχώς αυτά τα παιδιά ουσιαστικά έχουν να παίξουν δύο χρόνια ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι ένα ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούμε και εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες, από τη στιγμή που δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας εδώ και πολύ καιρό. Το θετικό σίγουρα είναι ότι τα παιδιά είναι διψασμένα να μπούνε στο γήπεδο, το θέλουν πολύ, να φορέσουν και τη φανέλα του Πανσερραϊκού σε επίσημο αγώνα και ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας έχει ταλέντο, έχει και δύναμη, πολλά παιδιά είναι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, ημέρα με την ημέρα βελτιωνόμαστε και στα τεχνικά χαρακτηριστικά και στην τακτική και μέσα από τους αγώνες θα βρούμε και τον ρυθμό μας και πιστεύω θα δείξουμε την ποιότητα μας ως ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που σίγουρα κάποια στιγμή, αλλά και με πολύ δουλειά προηγουμένως, θα μπορούσαν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Σίγουρα όμως θα πρέπει να φτάσουν στο επίπεδο να είναι ανταγωνιστικοί, γιατί όπως είδαμε το πρωτάθλημα έχει ένα αρκετά καλό επίπεδο.

Η δομή του πρωταθλήματος της Κ-20 δεν μας ευχαριστεί, καθώς οι αγώνες είναι λίγοι, αλλά από τη στιγμή που ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα δε γινόταν και διαφορετικά. Δικός μας στόχος είναι να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε, να δώσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε και γιατί όχι να πετύχουμε και κάτι παραπάνω.

Καλή αρχή να έχουμε, υγεία πάνω από όλα, να μην έχουμε τραυματισμούς γιατί ήδη είχαμε κάποιες απώλειες στην προετοιμασία και να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα”.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img