spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

“Σόκαρε” τον Λεύκιππο και πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής ο Πανσερραϊκός!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Λεύκιππος Ξάνθης 58-60 Πανσερραϊκός

Παλικαρίσια εμφάνιση και τεράστια ομαδική νίκη για τον Πανσερραϊκό στην Ξάνθη. Οι παίχτες του Γιώργου Μασλαρινού έκαναν κατάθεση ψυχής και με μεγάλα σουτ και πολύ καλές άμυνες πήραν ένα πολύ σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του παιχνιδιού ήταν προσηλωμένοι στο πλάνο τους και με οδηγό την άμυνα βρέθηκαν στο +4 (10-14) με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Στην 2η περίοδο, οι δύο ομάδες συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ με την αστοχία ωστόσο να κυριαρχεί, κάτι που είχε ως επακόλουθο το 25-26 του πρώτου ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους που βρήκαν σκορ από Παλλάκη, Μανάκα και Μαυρογιάννη. Ο Πανσερραϊκός είχε απαντήσεις και κρατήθηκε στο σκορ (48-43). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στην τελευταία και καθοριστική 4η περίοδο και παίζοντας εξαιρετική άμυνα, πήραν ώθηση και στο επιθετικό κομμάτι. Με τον Ντίνο να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση (πέτυχε και το νικητήριο καλάθι στα 3″), τον Γεωργιανό να μπαίνει στην εξίσωση του παιχνιδιού σε καθοριστικά σημεία και τον Χαρίτογλου να βάζει μεγάλο τρίποντο, ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 8-9 και εξασφαλιζοντας ήδη τον στόχο της παραμονής. Καθοριστικό κομμάτι για την επικράτηση των “κόκκινων” οι 0/6 βολές των γηπεδούχων στο φινάλε.

Χωρίς τον τραυματία Ασημάκη αγωνίστηκε η ομάδα του Γιώργου Μασλαρινού, η οποία είδε και τον πρώτο της σκόρερ να αποχωρεί τραυματίας στο τρίτο δεκάλεπτο (έπαιξε πολύ καλή άμυνα πάνω του ο Λεύκιππος στο διάστημα που ήταν στο παρκέ). Τον ισχυρό Αίαντα υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα ο Πανσερραϊκός.

Τα δεκάλεπτα: 10-14,25-26,48-43,58-60.

Λεύκιππος Ξάνθης (Πέρκος): Μαραβέγιας, Κατσαμούρης, Παλλάκης 14 (1), Μακαρατζής 4, Τσιλόγλου, Μαυρογιάννης 15 (1), Δεληγιάννης, Μιντζαρίδης, Μανάκας 16, Παπαδήμας, Βοϊβατόπουλος 7 (2), Χρήστου 2.

Πανσερραϊκός (Μασλαρινός): Στεφανίδης, Ντίνος 17 (2), Δατσιάδης 2, Γεωργιανός 8, Χριστοδούλου 5, Δημητρακάς 6 (1), Κεραμάρης 3, Γκούτζιας 5, Γούνας, Μπίλιος 6, Χαρίτογλου 8 (2), Παγωνίδης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img