spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Συνάντηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός με την Ε.Π.Σ. Σερρών και τα σωματεία!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Σερρών, οι παράγοντες των σωματείων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία χαλαρή βραδιά με πολύ συζήτηση γύρω από το ποδόσφαιρο. Σε μία συνάντηση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο PanserraikosFC Academy Center και σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Σερρών, η κορυφαία ομάδα του Σερραϊκού ποδοσφαίρου έστειλε για ακόμη μία φορά το μήνυμα πως θέλει να είναι δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, στη συσπείρωση και την επιστροφή του… στην κορυφή.

Από πλευράς της ΠΑΕ Πανσερραϊκός έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Καζίας, ο αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου και ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Σολούγκας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετά από τα σωματεία που βρέθηκαν στη συνάντηση.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Νίκος Κατσαβάκης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιούργησε το Μητρώο σε όλα τα σωματεία και στις προσπάθειες της Ένωσης να βοηθήσει, ευχαρίστησε τον Πανσερραϊκό για την κίνηση και εξήρε την θέληση του να είναι δίπλα στα σωματεία, ενώ ευχήθηκε στις ομάδες καλή επιτυχία λίγο πριν τη σέντρα.

Κυρίαρχο πάντως θέμα συζήτησης ήταν η συνύπαρξη δύο Σερραϊκών ομάδων, για πρώτη φορά στην ιστορία, στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, οι προβλέψεις για την κλήρωση, αλλά φυσικά και οι μεταγραφικές κινήσεις των σωματείων ενόψει της 1ης αγωνιστικής.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img