spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος με νέα μεγάλη πρόκριση οι “λιονταρίνες” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ  62-65  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πέτυχε το 3/3 μέσα σε μια εβδομάδα και πήρε την μεγάλη πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος ο Πανσερραϊκός, ο οποίος πανηγύρισε μια ακόμη σημαντική επιτυχία. Αυτή την φορά, οι “κόκκινες” απέδρασαν από την Λάρισα σε ένα μεγάλο ντέρμπι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πλέον την ερχόμενη Κυριακή (2/10) υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννενα (Α1 Εθνική κατηγορία) για την είσοδο στην 8άδα.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις και καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει της άλλης, ο Πανσερραϊκός αποδείχτηκε καλύτερος στα σημεία, με τις γηπεδούχες να κάνουν ένα σημαντικό λάθος και βεβιασμένες επιθέσεις στο φινάλε του παιχνιδιού.

Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την ομάδα του Πασχάλη Ρούλη να προηγείται με βραχεία κεφαλή με την λήξη της 1ης περιόδου (17-18). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα ήταν η ίδια με την Ολύμπια Λάρισας να ισοφαρίζει σε 33-33 με την λήξη του ημιχρόνου.

Ένα μικρό επιμέρους σερί και κάποιες καλές άμυνες, έδωσαν προβάδισμα 5 πόντων στον Πανσερραϊκό με το ξεκίνημα της 3ης περιόδου. Η Λάρισα δεν επέτρεψε τις “κόκκινες” να ξεφύγουν και μείωσε στους 3 (49-52) στο 30′. Καλές επιλογές στην επίθεση από Σπάιτς (19π.), Θανοπούλου (14π.) και Τζιαμπάζη (13π.) σε συνδυασμό με την καλή ομαδική άμυνα, έδωσαν την νίκη στον Πανσερραϊκό που πέρασε την πιο δύσκολη έως τώρα δοκιμασία.

Μετά και από αυτή την νίκη, ο Πανσερραϊκός μαζί με τον Άρη είναι οι 2 ομάδες που προκρίθηκαν από τον Βόρειο Όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Την επόμενη Κυριακή (02/10), οι “λιονταρίνες” υποδέχονται στο ΔΑΚ τον πολύ ισχυρό ΠΑΣ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας και έχει στην σύνθεση του 3 Αμερικανίδες.

Διαιτητές: Βασιλόπουλος-Αθανασιάδης Αθ.

Δεκάλεπτα: 17-18, 33-33, 49-52, 62-65.

Ολύμπια Λάρισας (Λότφι): Κυρίου 2, Τζεμπελίκου 7(1), Σολωμού 9(2), Χριστοφοράκη 9(2), Καρτσαμάρη 19(4), Λιάσκου 4, Κουτσουνούρη 10(1), Κλεισιάρη 2, Μιχαηλίδου.

Πανσερραϊκός (Ρούλης): Χωλοπούλου 6, Μαραγκού 6(1), Μπακιρτζίδου 7, Τζιαμπάζη 13(2), Θανοπούλου 14(2), Σπάιτς 19(3), Γκέγκα, Γκατζιώλη, Γκάλιου, Μαμούδη.

Τα ζευγάρια στους “16” :

  1. ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ – ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ
  2. ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
  3. ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
  4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣ
  5. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  6. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
  7. ΑΣ ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
  8. ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img