spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Στον ΠΑΟΚ ο Κανίς! Παραμένει δανεικός στον Πανσερραϊκό

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Την απόκτηση του Χικάμ Κανίς ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός την ίδια στιγμή να ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα παραμείνει δανεικός στα “λιοντάρια” μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι “κόκκινοι”, σε ένα πολύ καλό deal για όλες τις πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κανίς, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 και φρόντισε σε αυτό τον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην Ελλάδα να ξεχωρίσει στον Πανσερραϊκό, έχοντας σκοράρει 24 γκολ μέχρι σήμερα σε 47 συμμετοχές, γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κάνει το δρομολόγιο προς την Θεσσαλονίκη μετά από πολλά χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό πως το συμβόλαιο του Μαροκινού έληγε τον Ιούνιο του 2023 και φυσικά με το ενδιαφέρον των ομάδων να είναι μεγάλο, ο Πανσερραϊκός δύσκολα θα μπορούσε να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, ειδικά από την στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι της απόκτησης του μεγάλα ονόματα. Οπότε οι “κόκκινοι” αποδέχθηκαν την πρόταση του ΠΑΟΚ να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή και φυσικά κατάφεραν να τον κρατήσουν και μέχρι το τέλος της σεζόν δικό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την συμφωνία της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πώληση του ποδοσφαιριστή Χικάμ Κανίς. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας θα παραμείνει μέλος της, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πετύχουμε όλοι #ΜΑΖΙ τον στόχο της ανόδου στην Super League.

Ο Χικάμ Κανίς αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2021 από την Περγκολετέζε, ομάδα 3ης κατηγορίας της Ιταλίας και την σεζόν 2021-22 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού με 17 γκολ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην παραμονή της ομάδας της Super League 2, ενώ πριν από λίγο καιρό μέσω της ψηφοφορίας του ΠΣΑΠΠ αναδείχθηκε και ως ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής του βορείου ομίλου.

Τη σεζόν που διανύουμε έχει 14 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, έχοντας πετύχει 7 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Συγχαρητήρια Χικάμ!”

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img