spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Στην Cosmote TV το Κύπελλο Ελλάδας-Ενδιαφέρον για το ματς του Πανσερραϊκού!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είπε το «ναι» στην Cosmote TV, με το συνδρομητικό κανάλι να εξασφαλίζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Και φέτος η Cosmote TV θα μεταδώσει τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως συμβαίνει για περισσότερα απο 10 χρόνια, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποδέχτηκε τη βελτιωμένη πρόταση, που έκανε το κανάλι.

Συγκεκριμένα, το νέο ποσό που θα δοθεί, αγγίζει τα 1.200.000 ευρώ (300.00 ευρώ περισσότερα από την προηγούμενη συμφωνία). Ετσι, η Cosmote, θα δείξει τους αγώνες του θεσμού μία ημέρα πριν ξεκινήσει η 5η φάση.

Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι το ποσό του 1.200.000 ευρώ μεταφράζεται ως εξής: Οι 800.00 αφορούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα κι οι 400.000 ευρώ τα εμπορικά δικαιώματα.

Το ματς του Πανσερραϊκού με την Παναχαϊκή, είναι απο αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων στην 5η φάση και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τηλεοπτική μετάδοση, εφόσον η συνδρομητική πλατφόρμα αποφασίσει να δείξει τηλεοπτικά ματς, απο αυτόν τον γύρο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img