spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Στην δύσκολη έδρα της Γέφυρας πηγαίνει ο Πανσερραϊκός STIHL με στόχο να εδραιωθεί στην κορυφή (14/1, 18:30) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μετά το απαιτητικό παιχνίδι και την μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στον Μακεδονικό στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης που τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (υπερέχει στην τετραπλή ισοβαθμία), ο Πανσερραϊκός STIHL ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την Γέφυρα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι που ωστόσο είναι κομβικό για την διατήρηση των “κόκκινων” στην κορυφή.

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη με ρεκόρ 8-3 θα βρει απέναντι της μια έμπειρη ομάδα, που κέρδισε τον Πανσερραϊκό στον πρώτο γύρο στο ΔΑΚ (50-53) αλλά δεν παύει να είναι στα μέτρα της μετρώντας μάλιστα ρεκόρ 8-2 (την προηγούμενη αγωνιστική είχε το ρεπό της). Οι Θεσσαλονικείς μετράνε κάτι παραπάνω από 3 εβδομάδες, από την ημέρα που έπαιξαν τον τελευταίο τους επίσημο αγώνα (+20 κόντρα στον Μακεδονικό) και σίγουρα δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν τα “λιοντάρια”.

Ντίνος, Χριστοδούλου και Κεραμάρης δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών, που αποκόμισαν το προηγούμενο Σάββατο και εκτός απροόπτου θα ενισχύσουν το σύνολο του Γιάννη Κακιούζη σε αυτή την δύσκολη αποστολή, με τον Νικολόπουλο να παραμένει στα “πιτς”. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο στις 18:30 με διαιτητές τους Ταρενίδη – Κατωτικίδη – Χατζηχαρίση.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img