spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Στην Γέφυρα για το break ο Πανσερραϊκός STIHL (5/4, 18:30) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, με τον Πανσερραϊκό STIHL να καταλαμβάνει την 3η θέση του 4ου ομίλου (14-6 ρεκόρ) και να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας στην Β’ Φάση την Γέφυρα με την σειρά να είναι στο 1-1 και για την πρόκριση στην Γ’ Φάση να χρειάζονται 3 νίκες.

Το απόγευμα της Δευτέρας γνωστοποιήθηκε και το πρόγραμμα της συγκεκριμένης φάσης, με τα “λιοντάρια” να μαθαίνουν τις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη μετά την ασήμαντη ήττα στην Ξάνθη από τον Λεύκιππο, που συνδυάστηκε ωστόσο με άσχημη εμφάνιση, έχουν αφήσει πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι και ετοιμάζονται για τα playoffs ανόδου. Ο Πανσερραϊκός STIHL δεν είχε πολλές ημέρες στην διάθεση του για να προετοιμάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι (το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους Θεσσαλονικείς) αλλά είναι πανέτοιμος για την πρώτη “μάχη” στην Θεσσαλονίκη. Οι “κόκκινοι” θέλουν να επαναλάβουν ότι έκαναν και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (πανηγύρισαν εκτός έδρας νίκη) και να βάλουν βάσεις πρόκρισης απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 5/4 και ώρα 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας με διαιτητές τους Ελευθεριάδη – Μαραμή – Γεωργούλη.

 

Η σειρά (1-1) έχει ως εξής: 

5/4  Γέφυρα – Πανσερραϊκός  18:30

8/4  Πανσερραϊκός – Γέφυρα  17:00

12/4  Γέφυρα – Πανσερραϊκός  18:30  (εφόσον χρειασθεί)

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img