spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Στα Πεύκα για την επανεκκίνηση ο Πανσερραϊκός STIHL (18/02, 18:30) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Δυο διαδοχικές ήττες έχουν πληγώσει τα “λιοντάρια”, που έχουν μπροστά τους ακόμη μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση αφού πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τους Μαχητές Δόξας Πεύκων για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο coach Κακιούζης δούλεψε με τους παίχτες του με στόχο την καλύτερη προσέγγιση του παιχνιδιού και το μεγάλο διπλό, που θα σημάνει την επανεκκίνηση της ομάδας και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία λήξης της κανονικής περιόδου. Από την άλλη, οι Μαχητές προέρχονται και αυτοί από δυο διαδοχικές ήττες που τους έχουν “ρίξει” στον βαθμολογικό πίνακα και θέλουν πάση θυσία το ροζ φύλλο από την μεριά τους. Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό (54-59) και στην Γέφυρα (68-61) το προηγούμενο Σάββατο.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, οι Μαχητές είχαν επικρατήσει στις Σέρρες με 60-67 και ο Πανσερραϊκός STIHL θέλει την “ρεβάνς” για πολλούς λόγους. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο στις 18:30, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Ταρενίδης – Χρυσάφης – Χατζηκώστας.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img