spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Σούπερ Απόλλων !! Γκολ και θέαμα…. νίκησε με 4 – 3 τον Πανδραμαϊκό

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Παραλιμνίου όπου ο Απόλλων πήρε την νίκη επι του Πανδραμαϊκού με σκορ 4 – 3 . Το παιχνίδι ήταν της 11ης  αγωνιστικής και είχε αναβληθεί, λόγω των υποχρεώσεων του Παραλιμνίου στο θεσμό του Κυπέλου. Με την νίκη αυτή ο Απόλλωνας Παραλιμνίου σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς .

Το σκορ άνοιξε στο 7΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκέκα, ο Πανδραμαϊκός αντέδρασε στο 27΄με τον Μπάμπουρα που ισοφάρισε και στο αμέσως επόμενο λεπτό έκανε το 1 – 2 με τον Μαχαίρα. Η αντεπίθεση του Παραλιμνίου στο δεύτερο ημίχρονο που έκανε την ανατροπή ξεκίνησε με τον Γκέκα στο 62΄που ισοφάρισε, στην συνέχεια ανέλαβε ο Ελέζι με 2 τέρματα που πέτυχε στο 65΄και στο 90΄, για να μειώσει στο τελικό 4-3 ο Αχαλινόπουλος στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής: Αναστασόπουλος (Χαλκ)    Βοηθοί: Σκούτας – Κούρας (Χαλκ)

Απολλων Παραλιμνίου: Κουτσαβασίλης Φ. , Κουτσαβασίλης Ι., Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης (66΄ Καραμπατάκης), Γκέκας, Ελέζι, Πέτρου, Παπαδόπουλος (46΄Τσομαχασβίλι), Τζαμπέγια (46΄ Γάκης)

Πανδαμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Ντόσης, Βασιλεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριακού, Αχαλινόπουλος, Ρεβυφόπουλος, Κουκόλης, Μπάμπουρας, Παυλίδης

  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ                               

[team_standings 58413]

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img