spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Σιάκκα: “Κινητήριος δύναμη η έδρα μας… Προσπαθήσαμε πολύ να κλείσουμε με νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε”!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός Polieco τα έδωσε όλα για την ανατροπή κόντρα στην Α.Ε Πυλαίας αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πανηγυρίζει. Η νεαρή παίκτρια των “λιονταριών”, Χρύσα Σιάκκα μιλάει στο SSN και καταθέτει την άποψη της για το χθεσινό παιχνίδι, την δύναμη της έδρας και την απουσία βασικών μονάδων της ομάδας.

Αναλυτικά…

Ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Τι έλειψε στο φινάλε και δεν ήρθε το ροζ φύλλο αγώνος;

Πιστεύω πως δεν πιέσαμε αρκετά στην άμυνα,όπως επίσης η έλλειψη συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού στο τέλος σε συνδυασμό με 2-3 λάθος σφυρίγματα επηρέασαν και μας στέρησαν την νίκη…

Άλλο ένα παιχνίδι με ελλείψεις βασικών παικτριών. Άλλη μια καλή εμφάνιση και μεγάλη προσπάθεια. Ποιο το μυστικό;

Το μυστικό ήταν και είναι πάντα το πάθος και η ψυχή που δίνουμε και για τις παίκτριες που απουσιάζουν!! Αν και φανερή η απουσία τους προσπαθούμε κάθε φορά όσο μπορούμε να καλύψουμε το «κενό» που αφήνουν!!

Οι εντός έδρας υποχρεώσεις θα θέλατε να κλείσουν με νίκη, αλλά δεν τα καταφέρατε. Παρόλα αυτά, η έδρα ήταν η μεγάλη σας δύναμη την φετινή χρονιά. Ενα σχόλιο για αυτό…

Η αλήθεια είναι πως το θέλαμε πάρα πολύ αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε!! Η έδρα μας πάντα είναι κινητήριος δύναμη για τις νίκες γιατί είναι το «σπίτι» μας και δεν θέλουμε κανείς να περνάει από εδώ ή αν το καταφέρει να περάσει με μεγάλη προσπάθεια.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img