spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Σημαντική η προσθήκη Παντεκίδη στα μετόπισθεν για τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη, στις θέσεις της άμυνας. Ο Φώτης Παντεκίδης, αποκτήθηκε απο τα Χανιά, όπου και πραγματοποίησε μια καλή σεζόν, πέρυσι. Τον δυναμικό στόπερ, συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις, ενώ ήταν ένα απο τα ονόματα, που συζητήθηκε πέρυσι, στο Νότιο όμιλο για την καλή αγωνιστική του, κατάσταση. Ας μην ξεχνάμε, οτι προέρχεται απο τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, και έκανε πορεία πρωταθλητισμού, με την Καβάλα το 2020-21.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Παντεκίδη. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Φώτης Παντεκίδης είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου 1997, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και από μικρή ηλικία βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Τη σεζόν 2016-17 δόθηκε δανεικός στον Αιγινιακό, ενώ τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε ως δανεικός σε Μακεδονικό και ΑΠΕ Λαγκαδά. Τη σεζόν 2019-20 έπαιξε στη Football League με την Τρίγλια, τη σεζόν 2020-21 είχε πολύ καλή παρουσία με την Καβάλα, μετρώντας 17 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Super League 2 με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά καταγράφοντας 19 συμμετοχές.

Έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img