spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Σε καλό κλίμα κόντρα στην Καβάλα ο Πανσερραϊκός! Μέσα Καρασαλίδης-Κεφαλάς

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Θέλει μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι ο Πανσερραϊκός με τον ΑΟΚ

Η ομάδα του Πανσερραϊκού ταξιδεύει στην Καβάλα, για να αγωνιστεί στο γειτονικό ντέρμπι με τον ΑΟΚ, για την 15η αγωνιστική της Super League 2. Ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, αφού οι «Αργοναύτες», έχουν ενισχυθεί μεταγραφικά και δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που ξεκίνησε βίαια το πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη με ερασιτέχνες παίκτες, διαφόρων αθλημάτων.

Το λες και…«αλλοίωση» πρωταθλήματος!

Φυσικά και αυτή η νέα συνθήκη για την ομάδα της Καβάλας, είναι θετική για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος αλλά, δημιουργεί και μια ανισορροπία, που αγγίζει τα όρια της αλλοίωσης των αποτελεσμάτων. Δεν μπορεί οι ομάδες που έπαιξαν με την ερασιτεχνική Καβάλα να κατάφεραν να κέρδισαν όλες και μάλιστα με μεγάλα σκορ και οι ομάδες που θα αγωνιστούν με τους «μπλε» το 2022, να αντιμετωπίζουν μια κανονική… ποδοσφαιρική ομάδα.

Όλα αυτά πρέπει να τα προσέξει ο Πανσερραϊκός, που καίγεται για νίκες και θέλει σύντομα να βρεθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, δείχνει ενισχυμένη τις τελευταίες ημέρες, με νέους ποδοσφαιριστές, να παίρνουν θέση στο ρόστερ. Οι Καρασαλίδης και Κεφαλάς, είναι δυο αξιόπιστες λύσεις στην άμυνα και την μεσοαμυντική γραμμή των «λιονταριών», με τον Τέλη να είναι έτοιμος στο τέλος του μήνα και τον «Άγγλο» να δείχνει πιο έτοιμος αλλά χωρίς ρυθμό στα πόδια του.

Σύσφιξη σχέσεων και καλό κλίμα!

Τα προβλήματα τραυματισμών, δεν επιτρέπουν μόνο στον Πίντο να βρίσκεται στην αποστολή της Σερραϊκής ομάδας για το ματς με τον ΑΟΚ, με τον κ. Διγκόζη να επιλέγει 22 ποδοσφαιριστές:

Αναλυτικά
Καβουσάκης, Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Κουκόλης, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Στίνα, Μέσι, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Κόντσι, Κανίς, Θεοδωρίδης, Ντίαζ, Παπαβασιλείου.

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού μπορεί να εξέφρασε την δυσαρέσκεια της, προς όλους, μετά το ματς με τον Θεσπρωτό αλλά όλη την εβδομάδα, βρέθηκε κοντά στους ποδοσφαιριστές, τονώνοντας τους το ηθικό οικονομικά, ηθικά και πνευματικά. Αγιασμός τελέστηκε στα αποδυτήρια, για τα μέλη που ασπάζονται τον χριστιανισμό, ενώ η ομάδα έψησε bbq και έφαγαν όλοι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο μαζί, δείχνοντας οτι δεν υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα και το μόνο που λείπει, είναι οι νίκες για να επέλθει η ηρεμία.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img