spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Σέντρα κόντρα στον Θεσπρωτό με τρέλα κόσμου για τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η ομαδάρα του φετινού Πανσερραϊκού, επιτέλους στην σέντρα, για το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας (Σάββατο 5/11-15:οο)! Τρέλα απο τον κόσμο που θα δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο!

Ο Πανσερραϊκός είναι πανέτοιμος ,για το ματς κόντρα στους Ηπειρώτες, που θέλει τρίποντο στο ξεκίνημα της Super League 2! Τα «λιοντάρια» μετά το επιτυχημένο 2Χ2 για το κύπελλο Ελλάδας, κόντρα σε Αιγάλεω και Παναχαϊκή, ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος, με βασικό στόχο την πορεία πρωταθλητισμού, μετά απο αρκετά χρόνια υπομονής και κυρίως προετοιμασίας, για τον μεγάλο στόχο, απο την Διοίκηση Καζία-Χατζηδημητρίου.

Άλλωστε, όλο αυτό το οικοδόμημα που χτίζεται με κόπο και πόνο…(μόνο οι εξωγήινοι δεν κατέβηκαν στην γη) απο το καλοκαίρι του 2018, έπειτα απο την διοικητική αλλαγή, έχει μόνο πρόοδο να επιδείξει, σε όλους τους τομείς, γύρω απο μια σωστά οργανωμένη ποδοσφαιρική ομάδα και εταιρεία!

Το πολύπαθο πρωτάθλημα της SL2 αρχίζει με περίπου 1 μήνα και κάτι καθυστέρηση (25/9 ο αρχικός προγραμματισμός και 16/10 η επόμενη «κυκλωμένη» έναρξη) με το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, οριστικά οι ομάδες να μπαίνουν στην φετινή ποδοσφαιρική μάχη, που δίνει απο ένα εισιτήριο απευθείας ανόδου, σίγουρα στον πρώτο κάθε ομίλου…και επειδή στην Ελλάδα είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις και για ένα ακόμη… Το πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες αποτελεί ερωτηματικό, αφού οι μισές ομάδες ξεκίνησαν προετοιμασία το καλοκαίρι, όπως ο νέος Πανσερραϊκός, ενώ οι άλλες μισές πριν λίγο καιρό. Το σίγουρο είναι οτι οι «κόκκινοι» έχουν ένα δυνατό ρόστερ με προσωπικότητες και αξία, που στοχεύει ψηλά, όπως τονίζει το έμπειρο προπονητικό του επιτελείο!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ανακοίνωσε την προεπιλογή των 24 και αύριο πριν απο το ματς, θα καταλήξει στην τελική 20αδα! Η μεγάλη απώλεια του ταλαντούχου Οικονόμου, λόγω ρήξης χιαστών, θα προβληματίσει τα «λιοντάρια» μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου εκεί θα προστεθεί ο Κολομπίνο, ενώ για το πρώτο ματς, εκτός θα παραμείνουν και οι Νάτσος, Παπάζογλου και Καραμπέρης.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι οι: Γιαννίκογλου, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Δεληγιαννίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Τσαγκαλιδης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Παντεκίδης, Σιόντης, Θυμιάνης, Ανάκογλου, Σοφιανός, Κανίς, Στίνα, Μούργος, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Λιούμης, Παπαβασιλείου, Μυστακίδης, Σαϊντ.

Ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια της διοίκησης και κοντεύει τα 1000 διαρκείας, ενώ την τελευταία εβδομάδα, αρκετοί φίλαθλοι, έσπευσαν να αγοράσουν το δικό τους εισιτήριο για όλη την σεζόν, πιστεύοντας οτι η φετινή πορεία θα εξελιχθεί θριαμβευτικά.

Ο Πανσερραϊκός, φέρθηκε με αβρότητα, για διεξαγωγή του αγώνα το Σάββατο στις 15:00, αντί για την Κυριακή, αφού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χουαν Ραμόν Ρότσα, θα βραβευτεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πριν το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων». Κάτι προγραμματισμένο απο την πράσινη ΠΑΕ εδώ και μήνες, που αν ξεκινούσε το πρωτάθλημα της SL2 στην ώρα του, δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα…

Παρόλα αυτά όμως, η Σερραϊκή ομάδα, χρωστά μια καλή εμφάνιση και μια νίκη με πολλά γκολ στον Θεσπρωτό! Το γιατί, το γνωρίζουν καλά, όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και η «ύβρις» βάση της ιστορίας, σε τούτη την χώρα…επιφέρει «νέμεσις»! Ο φετινός Πανσερραϊκός είναι ικανός να σκορπίσει «τίσιν», σε όλους αυτούς που φάνηκαν ασεβείς στην ιστορία του!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img