spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Σάρωσε με τρία βραβεία ο Πανσερραϊκός στην γιορτή του ΠΣΑΠΠ

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Την τιμητική του είχε ο Πανσερραϊκός στην 41η γιορτή του Π.Σ.Α.Π.Π που έγινε τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, καθώς οι “κόκκινοι” έφυγαν με τρία βραβεία από την εκδήλωση, αν και μόνο το ένα αφορούσε ουσιαστικά την ομάδα.

Συγκεκριμένα το βραβείο του “Καλύτερου Ξένου Ποδοσφαιριστή A’ Ομίλου Betsson Super League 2 2021-22” του ΠΣΑΠΠ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών παρέλαβε ο Χικαμ Κανίς. Ο Μαροκινός άσος βραβεύτηκε για την εξαιρετική περσινή του σεζον με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, κατά την οποία σε 31 συμμετοχές πέτυχε 17 γκολ και στις δηλώσεις του ευχαρίστησε την ομάδα, τους πρώην συμπαίκτες του και την οικογένεια του, ενώ ερωτώμενος ευχήθηκε το Μαρόκο να φτάσει ακόμη πιο ψηλά στο Μουντιάλ.

 

Παράλληλα το βραβείο του “Καλύτερου Προπονητή A’ Ομίλου Betsson Super League 2 2021-22” του ΠΣΑΠΠ παρέλαβε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής της ομάδας μας βραβεύτηκε για την εξαιρετική περσινή του σεζον με τη Βέροια, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στέλνοντας μήνυμα στους “μεγάλους” να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στις μικρότερες κατηγορίες που αποτελούν τη δεξαμενή ποδοσφαιριστών, προπονητών και διαιτητών.

Τέλος, ειδικό βραβείο από τον ΠΣΑΠΠ παρέλαβε ο Φώτης Παντεκιδης, για την ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία και την αποφοίτηση του από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img