spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πρώτη για τους «ερυθρόλευκους» με στοχευμένο και ποιοτικό ρόστερ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Οι «ερυθρόλευκοι» στο μπάσκετ, πάτησαν παρκέ, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, με πρωταγωνιστικούς στόχους στην Β΄Εθνική κατηγορία. Στο ραντεβού της πρώτης συγκέντρωσης, παρουσιάστηκαν στα ΜΜΕ, οι νέοι καλαθοσφαιριστές: ο Γρίψιος που επέστρεψε, Ο Αχτσής απο τον ΠΑΟΚ, ο Αποστολίδης, Ο Μάντζιος από τα Γιάννενα και ο Σέρβος Νεμάνια Μιλόσεβιτς, ο κοινοτικός παίκτης, που επιτρέπεται η συμμετοχή του, μετά τις αλλαγές στον κανονισμό της ΕΟΚ. Δεν έδωσαν το «παρών» οι Νικολόπουλος και Χατζόπουλος. Ενώ κανονικά ήταν οι παίκτες του περσινού ρόστερ, Γεωργιανός, Ντίνος, Μπίλιος, Κεραμάρης και Χριστοδούλου. Με Head Coach τον Γιάννη Κακιούζη και assistant coach τον Νίκο Κηρύκο.

Αρχίζουν τα… βάσανα για τον Πανσερραϊκό!

Πρώτο ραντεβού, για τους παίκτες των Σερραίων σήμερα, με τον Γιάννη Κακιούζη και το επιτελείο του (Κηρύκος, Μπότσιος, Πεχλιβάνος) να είναι επιφορτισμένοι, με την καθοδήγηση των νέων παικτών αλλά και την γνωριμία των εμπείρων στην ομάδα, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Το περσινό δύσκολο ξεκίνημα, είναι κάτι που θέλουν να αποφύγουν στα «λιοντάρια», με την ομοιογένεια να αποτελεί τον πρώτο στόχο, κατά την διαδικασία χτισίματος του νέου Πανσερραϊκού. Στα θετικά, ότι ο coach Κακιούζης, γνωρίζει πολλούς απο τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, αφού πέρυσι ήταν assistant του Μασλαρινού, ενώ με κάποιους ήταν και συμπαίκτης! Επομένως το κλίμα ήταν ζεστό, στην Σερραϊκή ομάδα, που επανέρχεται με όρεξη στο παρκέ.

Μοιάζει το πιο γεμάτο ρόστερ κατηγορίας!

Ο φετινός Πανσερραϊκός, είναι πιο γεμάτος, από πέρυσι, έχει κορμό και εμπειρία στην κατηγορία και μοιάζει να είναι, ένα σκαλοπάτι παραπάνω απο τις υπόλοιπες ομάδες, του 4ου Ομίλου στην Β΄Εθνική. Πληθωρικός στην θέση «1» με παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, τον Σέρβο Μιλόσεβιτς, τον Γεωργιανό και τον Αχτσή, στο «2» υπάρχουν ο Νικολόπουλος με τον Ντίνο και τον Αποστολίδη, στο «3» ο Μπίλιος με τον Κεραμάρη, στο «4» ο Γρίψιος με τον Μάντζιο και στην θέση «5» ο Χριστοδούλου με τον νεαρό Χατζόπουλο, με πολλούς από τους παίκτες όμως, από την θέση του small forward, μέχρι τον center, να μπορούν να εναλλάσσονται και να διευκολύνουν τις τακτικές που θα επιλέξει ο coach Κακιούζης. Η ομάδα του Πανσερραϊκού έχει σουτ και δυναμισμό και σε σχέση με τις κινήσεις των άλλων ομάδων στην κατηγορία, μπορούμε να συζητάμε για μια ομάδα τριάδας!

Μεγάλη υπόθεση η θυγατρική της ΑΕΣ

Το γεγονός οτι η νέα διοίκηση της ΕΟΚ, ακούει τις ομάδες και αφουγκράζεται τις ανάγκες του Ελληνικού μπάσκετ είναι σημαντικό. Η δημιουργία θυγατρικών ομάδων, όπου θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των νέων παικτών, αγωνιζόμενοι σε οργανωμένα πρωταθλήματα ανδρών, μετά το παιδικό και το εφηβικό, αλλάζει όλη την φιλοσοφία γύρω απο την εξέλιξη ενός ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή. Ο Πανσερραϊκός απο πέρυσι έχει επιλέξει την λογική των συνεργασιών, με πολλές απο τις ομάδες του νομού Σερρών και ειδικά με την ΑΕΣ, όπου είναι η επίσημη θυγατρική των «λιονταριών». Οι παίκτες που είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα παραπάνω, μπορούν πλέον να εξελίσσονται στην ΑΕΣ που αγωνίζεται στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και απο εκεί χωρίς νομικά κολλήματα να αγωνιστούν και στον Πανσερραϊκό. Η διοίκηση της Σερραϊκής ομάδας, βλέπει…μπάσκετ και το μέλλον αυτού, έχοντας ήδη έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά, στον αναπτυξιακό τομέα.

Τάσος Παναγιώτου: Αξιοποίηση της δυναμικής του Πανσερραϊκού – Σημαντική στήριξη απο την ΠΑΕ

Ευχές για την αγωνιστική χρονιά, πρωτίστως με υγεία . Στόχος της ανδρικής ομάδας μας είναι να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που με το αποτέλεσμα κ με την εικόνα του, θα φέρει τον κόσμο του μπάσκετ των Σερρών στο γήπεδο. Και να αξιοποιήσουμε τη δυναμική του συλλόγου μας. Θα θελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Πανσερραικος, τόσο για την στήριξη όσο κ για την άψογη συνεργασία που έχουμε κ να ευχηθώ ολόψυχα, να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Με κοινό παρανομαστή αυτό που προανέφερα. Την αξιοποίηση της δυναμικής του Πανσερραϊκού, με όσες περισσότερες επιτυχίες γίνεται!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img