spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Προετοιμάζεται για Νίκη Βόλου ο Πανσερραϊκός – Παίρνει γάντια βασικού ο Κατσίκας

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με πρωινές προπονήσεις στο Αθλητικό του κέντρο, συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 και τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου, ο οποίος και έχει οριστεί για την Δευτέρα 13/03 και ώρα 15:15(ΕΡΤ3).

Μετά τον φιλικό αγώνα με τον Μακεδονικό, ο οποίος αποτέλεσε μία τελική πρόβα πριν τη… δεύτερη πρεμιέρα, ο Παύλος Δερμιτζάκης προσπαθεί να βάλει τους ποδοσφαιριστές σε ρυθμούς πρωταθλήματος, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, καθώς μέχρι την διακοπή ο Πανσερραϊκός ήταν στην κορυφή μετρώντας εννέα συνεχόμενες νίκες και φυσικά στόχος όλων είναι να συνεχίσει έτσι.

Το σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει κατά το διάστημα της διακοπής αφορά τον Μάκη Γιαννίκογλου ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης, υπέστη εξάρθρωση ώμου, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών και η επιστροφή του στο γήπεδο προκειμένου να ενσωματωθεί και πάλι με την ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις υπολογίζεται στον ενάμιση μήνα. Παράλληλα πρόβλημα τραυματισμού με μία θλάση αντιμετωπίζει αυτές τις ημέρες και ο Τσομπανίδης, ωστόσο εκτιμάται ότι σύντομα θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

Κατά τα άλλα στο απουσιολόγιο παραμένουν τα ονόματα των Οικονόμου, Νάτσου, Καραμπέρη και Δημητρίου που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img