spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία για τον Απολλώνα Παραλιμνίου στην πρεμιέρα της Γ΄ εθνικής

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Καμπανιακός ξεκίνησε με μεγαλύτερη διάθεση και επιθετικότητα το παιχνίδι, προσπαθώντας από την αρχή να εκμεταλλευτεί την έδρα και τον ενθουσιασμό του.

Έφτασε κοντά στα καρέ του Νομικού σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο τέταρτο με τον Ιγνατίδη και τον Χατζηβασιλειάδη να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί. Τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22′ με δράστη τον Ταϊρη ο οποίος πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά , μετά από κόρνερ του Χατζηβασιλειάδη.

Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει , ανέβηκε στο γήπεδο και έχασε μια κλασική ευκαιρία στο 34′ όταν σε σέντρα του Τσομαχασβίλι με τον Γκέκα να προλαβαίνει τον Γιακουμή αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο 36′ ο Καμπανιακός πήρε προβάδισμα με 2 γκολ όταν ο Ιγνατίδης πήρε από το κέντρο του γηπέδου, έφτασε απέναντι από τον Νομικό και με εύστοχο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να είναι πολύ επιθετικός και να έχει την ευτυχία να βρίσκει γρήγορο γκολ στο 48′ με πέναλτι που κέρδισε ο νεοεισελθόντας Πέτρου και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκέκας.

Από εκείνο το σημείο και μετά από Απόλλωνας έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με τον Καμπανιακό να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα με αιχμή του δόρατος τον Ιγνατίδη.

Ο Απόλλωνας έχει κλασική ευκαιρία και πάλι με τον Γκέκα σε σέντρα του Γεωργιάδη όταν η κεφαλιά του από πολύ κοντά κατέληξε στα χέρια του Γιακουμή.

Ο Καμπανιακός έχει και αυτός την δική του κλασσική ευκαιρία στα από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου, η μπάλα έφτασε στον Ιγνατίδη αλλά το πλασέ σταμάτησε αυτήν την φορά στο δοκάρι του Νομικού.

Ο Απόλλωνας δεν σταμάτησε την προσπάθειά του και τελικά ευτύχησε στο 88′ να ισοφαρίσει οταν σε παράλληλη μπαλιά του Τσομαχασβίλι, ο Καρατλίδης μπήκε σχεδόν με την μπάλα στα δίχτυα.

Τα τελευταία λεπτά έγιναν ρώσικη ρουλέτα με τον Καμπανιακό να προσπαθεί να ξαναπάρει το προβάδισμα , ωστόσο ο Γιακουμής κάνει την απόκρουση του αγώνα όταν ο Πετρου σε παράλληλη μπαλιά βρίσκει τον Τσομαχασβίλι σε θέση φορ με τον έμπειρο τερματοφύλακα να σταματάει τη πλήρη ανατροπή.

Επόμενο παιχνίδι για τον Απόλλωνα με τον Άρη Αβατου στο Παραλίμνιο την προσεχή Κυριακή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καμπανιακός ( Ηλίας Σαπάνης): Γιακουμής , Προσκυνητοπουλος,  Μπουτζίκος , Γιαννόπουλος, Κεχαγιάς, Ταϊρης, Σαρβανίδης , Ντόγος (62′ Καθάριος Παύλος), Χατζηβασιλειάδης (84′ Ρακαβίνας), Ν. Καθάριος ( 73′ Παπακωνσταντίνου), Ιγνατίδης

Απόλλων Παραλιμνίου ( Νίκος Καραμπετάκης) : Νομικός, Παπαδόπουλος (46′ Κιουτσεκτσίδης), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης (84′ Καρατλίδης), Λιάρας (46′ Πέτρου), Γεωργιάδης, Ελέζι (59′ Καραμπατάκης), Γκέκας (92′ Κωνσταντινίδης).

ΠΗΓΗ: apollonparalimniou.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img