spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκό πανόραμα: Ο Πανσερραϊκός βλέπει κορυφή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Το πανόραμα των ομάδων του Πανσερραϊκού σε όλα τα σπορ!

Ο σύλλογος του Πανσερραϊκού, αποδεικνύει κάθε εβδομάδα σε όλα τα σπορ, γιατί είναι ο κυρίαρχος στην πόλη και το νόμο μας, με ομαδικές και ατομικές διακρίσεις σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα!

Οι ομάδες του Πανσερραϊκού, θριάμβευσαν ξανά την αγωνιστική που μας πέρασε και άγγιξαν την κορυφή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο τα «λιοντάρια», συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία και επικράτησαν με 2-1 της ΑΕ Λάρισας, στο μεγάλο ντέρμπι της Super League 2, πιάνοντας κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα! Στο μπάσκετ οι ομάδες του Πανσερραϊκού σε άνδρες και γυναίκες, αγωνίστηκαν με αντίστοιχες απο την Ξάνθη και επικράτησαν άνετα, επι του Λεύκιππου και επι της Ασπίδας αντίστοιχα!

Ποδόσφαιρο:

Τεράστια νίκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για την 8η αγωνιστική,κόντρα στην ΑΕΛ, με ανατροπή μάλιστα και σκορ 2-1, για το πρωτάθλημα της Super League 2! Ο Πανσερραϊκός, συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, έχοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες και έπιασε κορυφή με 16 βαθμούς, έχοντας συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ Β΄. Η άνοδος είναι ο πρώτος στόχος για φέτος και τα «λιοντάρια»!

Μπάσκετ Ανδρών:

Η νίκη επι του Λεύκιππου Ξάνθης για το τμήμα μπάσκετ την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου, με σκορ 69-52 ήταν σημαντικότατη, που φέρνει την ομάδα του Γιάννη Κακιούζη στην 2η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τα Πεύκα και τον Λαγκαδά, με μόλις μια νίκη διαφορά απο την Γέφυρα και τον Μακεδονικό, που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Ο στόχος που έχει τεθεί εξαρχής, για διεκδίκηση της ανόδου μέσω των playoffs, είναι κοντά, με τον Πανσερραϊκό να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία το τελευταίο διάστημα.

Μπάσκετ Γυναικών:

Σταθερά στην 2η θέση, βρίσκεται η ομάδα γυναικών στο τμήμα μπάσκετ, αφού επικράτησε και στην Ξάνθη επι της τοπικής Ασπίδας με 52-40, για το πρωτάθλημα της Α2′ Εθνικής! Η ομάδα του Πασχάλη Ρούλη, απέχει μόλις μια νίκη διαφορά, απο την κορυφή του πρωταθλήματος και τον Ηρακλή. Πορεία όνειρο για μια δουλεμένη ομάδα, που έχει βάλει τις βάσεις να πρωταγωνιστήσει.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img