spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκό πανόραμα: «Λιοντάρια» με νίκες και πρωτιές σε όλα τα σπορ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το πανόραμα των ομάδων του Πανσερραϊκού σε όλα τα σπορ!

Ο σύλλογος του Πανσερραϊκού, αποδεικνύει κάθε εβδομάδα σε όλα τα σπορ, γιατί είναι ο κυρίαρχος στην πόλη και το νόμο μας, με ομαδικές και ατομικές διακρίσεις σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, που πρωταγωνιστούν σε εθνικές κατηγορίες.

Οι ομάδες και οι αθλητές του Πανσερραϊκού, μπαίνουν στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων που αγωνίζονται, με δυναμισμό, καταφέρνοντας σημαντικές επιτυχίες. Στο ποδόσφαιρο τα «λιοντάρια», συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία και επικράτησαν με 2-ο της Νίκης Βόλου, στην Super League 2, διευρύνοντας το εντυπωσιακό σερί τους στα 10 νικηφόρα παιχνίδια.

Στο μπάσκετ οι ομάδες του Πανσερραϊκού, επικράτησαν άνετα, στους άντρες, επι της Σταυρούπολης Θεσσαλονικής, και κλείδωσαν την είσοδο τους στα playoffs ανόδου της Β΄Εθνικής και στις γυναίκες, έσπασαν την έδρα του Πιερικού Αρχέλαου, κάνοντας το 2-1 στις νίκες, στην διαδικασία των playoffs ανόδου της Α2 Εθνικής.

Στο χάντμπολ οι άνδρες πέτυχαν μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη, επι του Φέρωνα, στην Βέροια, για την Β΄ φάση της Β΄Εθνικής, για τις θέσεις ανόδου 1-4. Στο Βόλεϊ γυναικών, η ομάδα του Πανσερραϊκού παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου της, στην προσπάθεια ανόδου στην Α2 κατηγορία. Στο μπάσκετ με αμαξίδιο, η ομάδα του Πανσερραϊκού επικράτησε της Καβάλας για το πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ στην Α2 κατηγορία.

Στα ατομικά σπορ, στην κολύμβηση, η Δέσποινα Πυρίλη , με τις επιδόσεις της εντάχθηκε στην Εθνική ομάδα Παίδων – Κορασίδων και θα συμμετάσχει στην Πολυεθνή συνάντηση κολύμβησης στο Βελιγράδι στις 1-2/04, ενώ στην καλλιτεχνική κολύμβηση, οι αθλήτριες του Πανσερραϊκού ΜΓΣ, Καραμανίδου Εστέλλα και Μπούζουρα Μαρία επιλέχθηκαν από τις ομοσπονδιακές προπονήτριες και συμμετέχουν στο 1ο καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας της κατηγορίας κορασίδων Α! Στο χειμερινό πρωτάθλημα κορασίδων Α, οι αθλήτριες Μενεξέ Βασιλική και Μπούζουρα Μαρία πήραν την 7η θέση στο ντουέτο, (αναπληρωματική Κούτλιου Ευαγγελία) και στο αγώνισμα των φιγούρων η Καραμανίδου Εστέλλα βρέθηκε στην 8η θέση, η Μπούζουρα Μαρία στην 20η, η Μενεξέ Βασιλική 41η και η Ευαγγελία Κούτλιου 106η!

Στο Μπάντμιντον  διεξήχθη μια όμορφη διοργάνωση με πολύ μεγάλη συμμετοχή, όπου οι μικροί αθλητές του Πανσερραϊκού έλαβαν μέρος στους αγώνες, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις για το μέλλον!

Ποδόσφαιρο:

Ο Πανσερραϊκός, κέρδισε και τη Νίκη Βόλου με σκορ 2-0, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά απο 44 ημέρες, για την 14η αγωνιστική της Betsson Super League 2! Τα «λιοντάρια» πέτυχαν την 10η συνεχόμενη νίκη τους στην κατηγορία και πλέον βρίσκονται 9 βαθμούς διαφορά απο τους διώκτες τους, στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Super League!

Μπάσκετ Ανδρών:

Μεγάλη νίκη για τον Πανσερραϊκό STIHL στην Σταυρούπολη, στο πλέον παραγωγικό του απόγευμα στην φετινή Β’ Εθνική κατηγορία. Τα “λιοντάρια” με εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο και επιμέρους σκορ 8-31 απλοποίησαν τα πράγματα και παρά τα σημαντικά προβλήματα, έφτασαν στην 13η φετινή νίκη με την οποία σχεδόν κλείδωσαν στο 99% την είσοδο τους στα playoffs, 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Μπάσκετ Γυναικών:

Η ομάδα γυναικών του Πανσερραϊκου Μ.Γ.Σ. πανηγύρισε την πρώτη νίκη, κόντρα στον Πιερικό Αρχέλαο, με σκορ 41-50, στην Κατερίνη, στο πρώτο παιχνίδι των playoffs, της Α2 Εθνικής κατηγορίας! Ήταν μια τεράστια νίκη για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού στην Κατερίνη, οι οποίες κατάφεραν να αποδράσουν με το ροζ φύλλο αγώνα επί του Πιερικού, να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας και να παίζουν την πρόκριση, στο σπίτι τους, την επόμενη Κυριακή (19/3). Οι “λιονταρίνες” με σπουδαία αμυντική λειτουργία και μεγάλα σουτ έφυγαν νικήτριες από το κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού το απόγευμα της Κυριακής και έκαναν το πρώτο αποφασιστικό βήμα, για την πρόκριση.

Χάντμπολ Ανδρών:

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ο Πανσερραϊκός πέτυχε την δεύτερη του νίκη για την Β’ Φάση και τον 2ο όμιλο, για τις θέσεις 1-4. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν του πρωτοπόρου Φέρωνα, σε ένα παιχνίδι που βοηθά την εξέλιξη του αθλήματος και τις δυο ομάδες να καταθέτουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη. Οι παίκτες και το επιτελείο του Πανσερραϊκού ήταν συγκεντρωμένοι σε όλα τα κρίσιμα σημεία του αγώνα και κατάφεραν έτσι να αποσπάσουν το μεγάλο διπλό, που τους φέρνει στην κορυφή του 2ου Ομίλου.

Βόλεϊ Γυναικών:

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πανσερραϊκός, στο πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ, αφού επικράτησε της Αρτέμιδας Σερρών, με 3-0 σετ, και παρέμεινε στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης, έχοντας 6 νίκες και 2 ήττες σε 8 αγώνες. Η ομάδα του Πανσερραϊκού έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη μιας, εκ των δυο προνομιούχων θέσεων του ομίλου, που οδηγούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μπάσκετ με αμαξίδιο:

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. ΑμεΑ επικράτησε, κόντρα στην Καβάλα, με σκορ 51-38, στο ΔΑΚ Σερρών, για την 8η αγωνιστική, του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ στην Α2 κατηγορία.

Κολύμβηση-ΑμεΑ:

Ο αθλητής Γιώργος Μαυροπετσάκης κατέρριψε όλα τα ατομικά του ρεκόρ στα 50μ και 100μ ελεύθερο και κατέκτησε την 5 η θέση στον Β τελικό, στα 50μ πεταλούδα με χρόνο 47.73 στο Citi Para Swimming Word Series Lignano Sabbiadoro που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία στις 9-12 Μαρτίου 2023. Προπονήτρια είναι η Δέσποινα Μουρατίδου, που υποστήριξε τον αθλητή στο τουρνουά.

Κολύμβηση:

Η Δέσποινα Πυρίλη , με τις επιδόσεις της εντάχθηκε στην Εθνική ομάδα Παίδων – Κορασίδων και θα συμμετάσχει στην Πολυεθνή συνάντηση κολύμβησης στο Βελιγράδι στις 1-2/04.

Καλλιτεχνική Κολύμβηση:

Στην καλλιτεχνική κολύμβηση, αθλήτριες του Πανσερραϊκού ΜΓΣ, Καραμανίδου Εστέλλα και Μπούζουρα Μαρία επιλέχθηκαν από τις ομοσπονδιακές προπονήτριες και συμμετέχουν στο 1ο καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας της κατηγορίας κορασίδων Α! Στο χειμερινό πρωτάθλημα κορασίδων Α, οι αθλήτριες Μενεξέ Βασιλική και Μπούζουρα Μαρία πήραν την 7η θέση στο ντουέτο, (αναπληρωματική Κούτλιου Ευαγγελία) και στο αγώνισμα των φιγούρων η Καραμανίδου Εστέλλα βρέθηκε στην 8η θέση, η Μπούζουρα Μαρία στην 20η, η Μενεξέ Βασιλική 41η και η Ευαγγελία Κούτλιου 106η!

Μπάντμιντον:

Στο Μπάντμιντον  διεξήχθη μια όμορφη διοργάνωση με πολύ μεγάλη συμμετοχή, όπου οι μικροί αθλητές του Πανσερραϊκού έλαβαν μέρος στους αγώνες, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις για το μέλλον! Συνέχεια έχει το περιφερειακό πρωτάθλημα για τις κατηγορίες U 11, U 15 και U 19 στις 18 Μαρτίου .

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img