spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός STIHL: Γιάννης Κακιούζης και Πέτρος Γρίψιος στους κορυφαίους της 12ης Αγωνιστικής!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μετά και την ολοκλήρωση της 12ης στροφής του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, η γνωστή ιστοσελίδα «basketblog.gr» παρουσιάζει τις εκτιμήσεις της, για τους κορυφαίους παίκτες και τον προπονητή της 12ης αγωνιστικής.

Ο Γιάννης Κακιούζης και ο Πέτρος Γρίψιος του Πανσερραϊκού STIHL, έχουν επιλεχθεί απο τους συντάκτες της ιστοσελίδας ως οι κορυφαίοι της ιστοσελίδας.

Προπονητής: Γιάννης Κακιούζης – Πανσερραϊκός STIHL


Μια νίκη, ακόμα και αν ελέω της αμεσότητάς τους είναι πιο πιθανό να χαρακτηριστεί έτσι, δεν λαμβάνει χώρα μόνο εξαιτίας των ικανοτήτων των παικτών, με τον πάγκο φυσικά να έχει το δικό του ξεχωριστό αντίκτυπο στην εξέλιξη ενός αγώνα.

Και αυτό ακριβώς απέδειξε για ακόμα μια φορά ο αναμορφωτής του Πανσερραϊκού ήδη από την περσινή σεζόν, ο κόουτς Γιάννης Κακιούζης, που με μαεστρική καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β Εθνικής με τον Μακεδονικό κατάφερε αφενός να σπρώξει τους αθλητές του να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στα τελευταία λεπτά της 4ης περιόδου και να στείλουν το ματς στην παράταση και αφετέρου σφυρηλατώντας την κατάλληλη ψυχολογία να επιτρέψει στον αντίπαλο μόλις έναν πόντο στην παράταση!


Παίκτης: Πέτρος Γρίψιος – Πανσερραϊκός STIHL


Από τη μάχη της τετράδας στη μάχη της κορυφής! Αυτό είναι το απόλυτο δώρο που έκανε ο Πέτρος Γρίψιος στην ομάδα του, τον Πανσερραϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Β Εθνικής κόντρα στον μέχρι πρότινος δεύτερο τη τάξει στο βαθμολογικό πίνακα Μακεδονικό.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αθλητής πήρε το… όπλο του στο πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι και με 18 πόντους αλλά και έξι εύστοχα τρίποντα όχι απλά ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του αγώνα αλλά ήταν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής μιας φοβερή επιτυχίας, που φέρνει την αρμάδα από τις Σέρρες με ακόμα πιο γερά βήματα εντός των θέσεων που οδηγούν στο τέλος της κανονικής διάρκειας στα Playoffs ανόδου στην Elite League.

Στατιστικά 2022-2023: 100 πόντοι συνολικά – 10 πόντοι κατά μέσο όρο

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img