spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός χωρίς αποτέλεσμα στην Καρδίτσα αλλά με σημάδια βελτίωσης!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ένας καλά στημένος Πανσερραϊκός στην Καρδίτσα, έβγαλε μαχητικότητα και έδειξε οτι με εμφανίσεις όπως η σημερινή, κόντρα στην ΑΣΑ, τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα. Μια και μοναδική αδράνεια στην άμυνα στοίχησαν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πικρή η ήττα για τον Πανσερραϊκό απο την Αναγέννηση Καρδίτσας, σε μια αγωνιστική ημέρα, όπου τα «λιοντάρια» κατάφεραν να επιδείξουν πάθος και σημάδια ανάκαμψης αλλά η παθογένεια στην αμυντική λειτουργία, έφερε μια καλή φάση και ένα γκολ για τους γηπεδούχους, που έκρινε και τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι ξεκίνησε ο Διγκόζης:

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε τον Πανσερραϊκό σε διάταξη 4-4-2, με τον Καβουσάκη, κάτω απο τα δοκάρια, τους Ζέρη δεξιά και Πίντο αριστερά ως ακραία μπακ. Τους Δημητρίου και Κεφαλά στα στόπερ, με τους Μαρκιόνι και Κρητικό, στην μεσαία γραμμή. Οι Μέσι και Κόντσι τοποθετήθηκαν στα δυό άκρα ως εξτρέμ και τον Κανίς με τον Ντίαζ, επιθετικό δίδυμο.

Αδικεί τον Πανσερραϊκό το 1-0 στο ημίχρονο!

Η Σερραϊκή ομάδα ήταν αυτή που έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, με τον Μέσι να σεντράρει γλυκά αλλά στο παραένα ο Γκέκας βγήκε και πρόλαβε τους Ντίαζ και Κανίς που παραμόνευαν.

Ως πότε θα πληρώνει ο Πανσερραϊκός κάθε λάθος…;

Μέχρι το γκολ του Πολίτη στο 22’, οι ποδοσφαιριστές του Διγκόζη, είχαν καλές τοποθετήσεις και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους. Η Αναγέννηση είχε την μπάλα στα πόδια της αλλά χωρίς ουσία αφού οι παίκτες του Πανσερραϊκού κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες!

Όμως…η κατάρα της μιας φάσης, στοίχησε ξανά, αφού η μοναδική σέντρα που πέρασε απο τα αριστερά, βρήκε μόνο του, τον Πολίτη στην καρδιά της αμύνας του Καβουσάκη, μετά απο αδράνεια του Πίντο με τον Κεφαλά…με αποτέλεσμα το πλασέ του σέντερ φορ της ΑΣΑ, να ανοίγει το σκορ.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν περισσότερο κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Οι Μέσι και Κόντσι μπήκαν στις φάσεις και κατάφεραν να φέρουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και με στημένες μπάλες! Στο 41’ ο Μαρκιόνι έχασε με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά απο καλή θέση μια καλή ευκαιρία για γκολ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αναγέννηση-Πανσερραϊκος 1-0

3η μόλις φορά χωρίς γκολ!

Ο Πανσερραϊκός αν και προσπάθησε ειδικά μετά το 60’ να επιστρέψει στο ματς, έμεινε για μόλις τρίτο παιχνίδι μακριά απο το γκολ και μοιραία ηττήθηκε!


Ο Πανσερραϊκός ήταν σταθερός στην επανέναρξη του παιχνιδιού με χαρακτηριστική την μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καβουσάκης και έδειξε την διάθεση να επιτεθεί, ειδικά μετά το 60’.


Σε παρόμοια φάση με τις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, ο Κόντσι προσπάθησε να τροφοδοτήσει τους φορ του Πανσερραϊκού με συρτή σέντρα αλλά κανείς δεν έσπρωξε την μπάλα προς τα αντίπαλα δίχτυα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Άλκη

Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε άγρια και αναίτια, απο χούλιγκαν, στην Θεσσαλονίκη.

Τίμησε τον Φλίσκα η Α.Σ.Α

Πριν την έναρξη του αγώνα η Αναγέννηση Καρδίτσας τίμησε τον Γενικό Αρχηγό του Πανσερραϊκού Κώστα Φλίσκα, ο οποίος κατάγεται από την πόλη της Θεσσαλίας και έχει ξεκινήσει την καριέρα του, στους “κιτρινόμαυρους”.

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Δεν θα ξαναγράψουμε οτι είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα! Αυτά τα περιμένουμε απο τις πρώτες αγωνιστικές και έχουμε καταντήσει γραφικοί. Η ανάκαμψη της ομάδας όμως, σε όλους τους τομείς φάνηκε στο δύσκολο ματς, κόντρα σε μια απο τις διεκδικήτριες ομάδες, για την άνοδο. Πόσο διαφορετικά και με αυτοπεποίθηση θα αγωνιζόταν τώρα με αυτές τις ομάδες ο Πανσερραϊκός εάν είχε καθαρίσει…τα μισά εντός έδρας ματς! Θεωρούμε οτι η εικόνα στην Καρδίτσα πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για καλύτερες μέρες, στα «λιοντάρια»!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Π.Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας(52′ Κοτσώνης), Λαρρέα, Σταμόπουλος(30′ Κουτρομάνος), Μπάλλας, Πλέγας, Πολίτης(72′ Γκίνη), Μπενγκόα(72′ Δημούτσος), Μπραμπίγια(72′ Μπαντιμπανγκά), Μπιανκόνι

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α.Διγκόζης): Καβουσάκης, Δημητρίου, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι,  Ντίαζ, Κόντσι, Μέσσι, Κανίς.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img