spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός: Πεταυράκης διετίας!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img
Ο Σταύρος Πεταυράκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πανσερραϊκός και Σταύρος Πεταυράκης έδωσαν τα χέρια με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ θα ενισχύσει την άμυνα του συλλόγου από τις Σέρρες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με Διαγόρα Ρόδου, ΑΕΚ, Φωστήρα, ΠΑΟ Ρουφ, Πανθρακικό, Λαμία, Δόξα Δράμας και Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Πεταυράκη. Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Σταύρος Πεταυράκης γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1992 στη Ρόδο, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διαγόρα το 2010, κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στη Football League. Ακολούθως αγωνίστηκε σε ΠΑΟ Ρουφ και Φωστήρα, ενώ τη σεζόν 2014-15 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και συμμετείχε ενεργά στην επιστροφή της ως πρωταθλήτρια στη Σούπερ Λιγκ κάνοντας 21 συμμετοχές.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό, με τον οποίον και έκανε τις πρώτες του συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ. Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε, όντας πάντα βασικό στέλεχος, σε Λαμία και Δόξα Δράμας, ενώ από το 2019 ήταν παίκτης της Βέροιας, με την οποία φέτος στην αναδείχθηκε πρωταθλητής και είχε συνολικά 35 συμμετοχές και 1 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 184 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες».

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img