spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός-ΠΑΟ Β’ 2-0: Αυτά ήταν «Λιοντάρια»-Επιστροφή στις νίκες!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός, επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας τον ΠΑΟ Β´, με σκορ 2-0, για την 20η αγωνιστική της Betsson Super League 2! Τα «λιοντάρια», πραγματοποίησαν μια γεμάτη εμφάνιση, με φάσεις και γκολ, που ικανοποίησαν άπαντες και έκλεισαν γρήγορα την κακή παρένθεση του Καυτανζογλείου. Πλέον, με τη νίκη αυτή, συνέχισαν στο +9 απο την ΑΕΛ και το +11 απο την Αναγέννηση Καρδίτσας, φουλάροντας για άνοδο!

Οι «κόκκινοι» έκαναν εμφάνιση…απο το πρόσφατο επιτυχημένο παρελθόν και κατάφεραν, να δείξουν με μπάλα και αποτέλεσμα, για το τι είναι ικανός, ο φετινός Πανσερραϊκός. Ο Παναθηναϊκός, που είναι μια απο τις πιο συμπαγής και σοβαρές ομάδες της κατηγορίας, άντεξε για ένα ημίχρονο στην πίεση της Σερραϊκής ομάδας και στο τέλος αρκέστηκε σε χλιαρές αντεπιθέσεις. Δείγμα της σοβαρότητας και της τακτικής του Πανσερραϊκού.

Έτσι ξεκίνησε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, παρέταξε την Σερραϊκή ομάδα με σχήμα 4-4-2, με τον Κατσίκα κάτω από τα δοκάρια, τους Ζέρη και Πεταυράκη στα άκρα της άμυνας και τους Καρασαλίδη και Αυλωνίτη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν, ο Κολομπίνο με τον Θυμιάνη στον άξονα και στα πλάγια ο Κανίς δεξιά και ο Στίνα αριστερά. Επιθετικό δίδυμο αγωνίστηκε, ο Σαΐντ με τον Κατσαντώνη.

0-0 Αντί για 2-0…ρελαντί

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση με μια κούρσα του Σαΐντ, που κατέληξε σε σπρώξιμο…και μαρς-πέναλτι εντός περιοχής, όπου λανθασμένα, δεν δόθηκε, ενώ σε όλο το πρώτο μέρος οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στο 1′, Ο Σαϊντ ζητά πέναλτι καθαρό σε σπρώξιμο, όμως ο διαιτητής δίνει συνέχεια στο ματς.

Στο, 3′, Κεφαλιά του Σαϊντ, ο Καρασαλίδης χάνει την ευκαιρία για γκολ, σε κενή εστία.

Στο 12′, Μακρινό σουτ του Ταβάρες, μπλόκαρε άνετα, ο Κατσίκας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 20′, Κεφαλιά του Αυλωνίτη μέσα από την περιοχή η μπάλα αουτ

Στο 26′ Σέντρα του Στίνα, ο Κανίς το σουτ η μπάλα κοντράρει και βγαίνει κόρνερ.

Στο 32′, Σουτ του Θυμιάνη, έξω απο την περιοχή υπο καλές προϋποθέσεις, όμως η μπάλα βγήκε άουτ


Στο 38΄, Ευκαιρία με τον Σαϊντ τετ-α-τετ και διαγώνιο σουτ, ο Ξενόπουλος όμως έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ

Τα «λιοντάρια», είχαν την αγωνιστική υπεροχή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όχι όμως και το σκορ.

Ημίχρονο: Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός Β΄ 0-0

Με υπομονή και επιμονή!

Στο β΄ημίχρονο, τα «λιοντάρια» φόρτσαραν με τακτική, γύρισαν την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή, βρήκαν το αντίδοτο, με το υπέροχο τελειώμα του Μπαΐροβιτς αρχικά και του Στίνα στο φινάλε του ματς.

Στο 69’, Καλό σουτ του Πεταυρακη, με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ ο Ξενόπουλος

ΓΚΟΛ! Στο 71′, Ωραία κάθετη πάσα του Μάριου Σοφιανού, ο Αντμίρ Μπαιροβιτς πλάσαρε ιδανικά και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 για τον Πανσερραϊκό

ΓΚΟΛ! Στο 90+, Τρομερή ενέργεια από τον Στίνα και 2-0 με κεραυνό απο πλάγια θέση

Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός Β΄ 2-0

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε αμέσως μετά την ήττα απο τον Ηρακλή, να μην αποσυντονιστεί και εκμεταλεύομενος την διακοπή του Πάσχα, να επιστρέψει με νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση, κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’.

Οι «πράσινοι» έχουν μόνο 5 ήττες στο πρωτάθλημα και οι δυο είναι απο τον Πανσερραϊκό! Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες του, έπαιξαν καλύτερα απο το ματς της Ριζούπολης στον ά γύρο αλλά το ίδιο αποφασισμένοι για το αποτέλεσμα.

Πλέον το επόμενο σετ αγώνων για τον Πανσερραϊκό, με Μακεδονικό και Βέροια, μέχρι το ματς με την ΑΕΛ στις 3 Μαΐου, είναι καθοριστικό, αφού με +9 στο Αλκαζάρ…η άνοδος δεν χάνεται!

ΥΓ: Η ποιότητα και το βάθος του ρόστερ στον φετινό Πανσερραϊκό, άρχισε την απόσβεση. Ένα γκολ, μια νίκη, απο έναν έμπειρο σέντερ φορ και μια άμυνα-κλειδί απο έναν έμπειρο αμυντικό και όλα γίνονται πιο όμορφα!

Τι ακολουθεί;

Την Δευτέρα 24/3, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό στο γήπεδο του Μακεδονικού, στην Θεσσαλονίκη στις 15:15, για την 21η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Αυλωνίτης, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (65′ Σοφιανός), Κολομπίνο (86′ Στάικος), Στίνα, Κανίς (56′ λ.τ Μούργος), Κατσαντώνης (65′ Μπαΐροβιτς), Σαΐντ (86′ Σιόντης).

Παναθηναϊκός Β (Σ. Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (8′ Καρβούνης), Λαμψιά (74′ Κρυπαράκος), Καραμπάς (58′ Βουτσάς), Προδρομίτης, Κυριόπουλος, Ταβάρες, Μπιλάλ (65′ Τερεζίου).

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img