spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου 2-0: Σαν να μην πέρασε μια μέρα…+9 και Άντε Γεια!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός, μετά τις 28 Ιανουαρίου και την εκτός έδρας νίκη επι του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε ξανά μπροστά στο κοινό του και επικράτησε εύκολα της Νίκης Βόλου με 2-0, στην επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στις Σέρρες, για την 14η αγωνιστική της Betsson Super League 2! Τα «λιοντάρια» με τη νίκη αυτή, αποσπάστηκαν 9 βαθμούς απο τον ΠΑΟΚ Β΄, την ΑΕΛ και την Αναγέννηση Καρδίτσας και 11 απο τη Νίκη Βόλου, παίρνοντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή…Χειμώνα (αφού ο α’ γύρος ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα) και παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο!

Οι «κόκκινοι» μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι, μετά απο την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, και έδειξαν σε όλη την κατηγορία, ότι ο Πανσερραϊκός, παραμένει ισχυρός και συνεχίζει δυναμικά απο εκεί που σταμάτησε. Το 10χ10 του Παύλου Δερμιτζάκη και των παικτών του, σε ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, σημαίνει πολλά και η Σερραϊκή ομάδα θέλει να κλείσει ιδανικά τον α’ γύρο την επόμενη εβδομάδα με νίκη και επι του Απόλλωνα Λάρισας στον Θεσσαλικό κάμπο.

Ποτέ ξανά! Τέμπη 28/2/2023…

Πριν απο την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ και όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν, φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους. Ο αρχηγός του Πανσερραϊκού, Τέλης Καρασαλίδης, κατά την είσοδο των δυο ομάδων, φόρεσε μια ξεχωριστή μπλούζα, ως ελάχιστο φόρο τιμής, απο την ομάδα του Πανσερραϊκού, στις αδικοχαμένες ψυχές, των Τεμπών.

Έτσι ξεκίνησε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, παρέταξε την Σερραϊκή ομάδα με σχήμα 4-3-3 με τον Κατσίκα κάτω από τα δοκάρια, τους Ζέρη και Πεταυράκη στα άκρα της άμυνας και τους Καρασαλίδη και Παντεκίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν, ο Στάικος με τον Θυμιάνη και προωθημένο τον Στίνα. Στις δυο πτέρυγες έπαιξαν, ο Μπαΐροβιτς αριστερά και ο Μούργος δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Κατσαντώνης.

Με το πόδι στο γκάζι… 2-0 απο νωρίς!

Ο Πανσερραϊκός μπήκε με το… «πόδι στο γκάζι» στο ματς με τη Νίκη Βόλου, που ήταν το πρώτο μετά την μακρά διακόπη του πρωταθλήματος, με την Σερραϊκή ομάδα, να πετυχαίνει δυο γκολ στο πρώτο τέταρτο με τον Στίνα και τον Καρασαλίδη, δείχνοντας, οτι δεν πέρασε μια μέρα, απο την καλή αγωνιστική κατάσταση που είχε η ομάδα μέχρι και το νικηφόρο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στο 7’, ο Ζέρης σέντραρε από τα δεξιά και ο Στίνα με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, του Μπάγιοβιτς, για το 1-0.

Στο 11’, ο Καρασαλίδης με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, ύστερα απο κόρνερ, έστειλε για δεύτερη φορά, την μπάλα στα δίχτυα της Νίκης, για το 2-0.

Μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, οι δυο ομάδες, δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη ευκαιρία, με τον Πανσερραϊκό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 2-0.

Ημίχρονο: Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου 2-0

Διαχείριση του σκορ και επίδειξη υπεροχής…

Στο β΄ημίχρονο, τα «λιοντάρια» δεν έδωσαν δικαιώματα στη Νίκη Βόλου, που είχε την κατοχή της μπάλας, και χωρίς να φορτσάρει διαχειρίστηκε το υπέρ του 2-0, χάνοντας μάλιστα κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ και τη νίκη του. Οι 44 ημέρες αποχής είναι πολλές για όλες τις ομάδες και ο ρυθμός των παικτών είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να φροντίζει και αυτό στο τακτικό κομμάτι του αγώνα.

Στο 51’, ο διαιτητής Καραντώνης, έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα για “θέατρο”, στον Παναγιωτίδη των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να συνεχίσει με 10 παίκτες η Νίκη Βόλου.

Στο 63’, μια βαθιά μεταβίβαση στην περιοχή του Κατσίκα, έδωσε το δικαίωμα για κεφαλιά του Γαβιηλίδη, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 69′ ο Στίνα σούταρε υπο καλές προϋποθέσεις αλλά ο Μπάγιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 80′ η Νίκη Βόλου με τον Ροχάνο από θέση τετ α τετ, έφτασε στην μεγαλύτερη της ευκαιρία για γκολ, όμως ο Κατσίκας, ήταν σε ετοιμότητα και τον νίκησε, ενώ στη συνέχεια της φάσης το πλασέ του Γαβριηλίδη απομάκρυναν οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού

Στο 84′, ο Κανίς μόνος απο το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, σούταρε αδύναμα και ο Μπάγιτς μπλόκαρε εύκολα.

Στο 88′, ο Σαΐντ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανσερραϊκού στο β’ μέρος με τον Γκανέζο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μπάγιτς, μετά απο προσωπική του κούρσα, και το πλάσε του όμως να μην είναι καλό, με τον γκολ κίπερ των φιλοξενούμενων να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου 2-0

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Ο Πανσερραϊκός σε ένα πονηρό ματς, μετά την μεγάλη αποχή απο την αγωνιστική δράση, νίκησε με ιδανικό τρόπο, έναν αξιόμαχο αντίπαλο στο πρωτάθλημα και συνεχίζει χωρίς απώλειες, απο τον Νοέμβριο, στην Super League 2. Η ομάδα επανεμφανίστηκε στο δημοτικό γήπεδο, ο κόσμος παρά το μεσημέρι της Δευτέρας…στήριξε στις κερκίδες τους «κόκκινους» και ο πρωτοπόρος της κατηγορίας τους αντάμειψε, με μια σημαντική νίκη. Το +9 που έχει χτίσει ο Πανσερραϊκός απο τους διώκτες του, έχοντας κερδίσει και τις 4 ομάδες του πρώτου γκρουπ στον βαθμολογικό πίνακα (ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΛ, ΑΣΑ Ν.Βόλου) λέει πολλά.

Όπως όλα δείχνουν…διοικητικά, στην SL2, η τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου, με τον ουραγό Απόλλωνα Λάρισας, θα διεξαχθεί κανονικά, με τον Πανσερραϊκό να ψάχνει παράσταση τίτλου, εφόσον επικρατήσει. Μετά, πιάστε τον. Και ο νοών νοείτω…αφού τα μάτια μας έχουν δει πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα αυτιά μας, ακούνε περισσότερα.

Αυτό που έχει σημασία, είναι τα «λιοντάρια» πραγματοποιούν μια εντυπωσιακή πορεία πρωταθλητισμού μέχρι στιγμής, έχοντας κερδίσει όλους τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου, ενώ παράγει και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, στο χορτάρι, κάτι που είναι αδιαμφισβήτητο. Τον πρώτο όλοι θέλουν να τον βλάψουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ο Πανσερραϊκός πρέπει να μείνει μακριά απο την «λάσπη στον ανεμιστηρά». Για αυτό ευτυχώς, έχει φροντίσει η διοίκηση, όπου με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις έχει θωρακίσει κάθε αγωνιστική γραμμή, με τον Πανσερραϊκό να έχει τις περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις, απο κάθε ομάδα του Βορείου ομίλου.

Τι ακολουθεί;

Την Κυριακή 19/3, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στις 14:45, για την 15η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (58′ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Στάικος, Στίνα (90′ Σοφιανός), Κατσαντώνης (75′ Παπάζογλου), Μούργος (58′ Κανίς), Μπαΐροβιτς (75′ Σαΐντ).

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (77′ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (46′ Τσουκαλάς), Κρητικός (63′ Δημητρίου), Ολαϊθόλα (55′ Ροχάνο), Σιαφά (63′ Σιαφά).

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img