spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός ΜΓΣ: Τρια μετάλλια για Δαβίτη & Καρδάκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Τρια μετάλλια για Δαβίτη & Καρδάκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

 

Μεγάλη επιτυχία, για την Εθνική ομάδα και τους Σερραίους αθλητές του Πανσερραϊκού μας, στο Ευρωπαϊκό πρωταθλήμα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων / Νεανίδων, στο Πόζναν της Πολωνίας. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν έξι μετάλλια (τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα) φτάνοντας τα 16 συνολικά στη διοργάνωση.

Οι αθλητές του Πανσερραϊκού ΜΓΣ Νίκος Δαβίτης & Βαγγέλης Καρδάκος που συμμετέχουν στην Εθνική ομάδα κατέκτησαν Χρυσό και ασημένιο ο Δαβίτης και το χάλκινο ο Καρδάκος.

Αναλυτικά τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν:

Η Κατερίνα Μανιάτη, που στον τελικό των 400 μ. διπλά πέδιλα Νεανίδων πρώτευσε με χρόνο 3.53.28. (Στο ίδιο αγώνισμα η Γιολάντα  Καπέρδα τερμάτισε 4η με 3.54.82).

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200 μ. επιφάνεια Νέων με τους Απόστολο Λαμπαδάρη, Νίκο Δαβίτη, Βαγγέλη Νικολαΐδη και Γιώργο Καλτσουκαλά, που άφησε πίσω της όλες τις ανταγωνίστριες, πετυχαίνοντας έναν πολύ καλό χρόνο 5.50.74 (και παρά το γεγονός ότι από το προκριματικό είχε περάσει ως 5η).

Και ο Γιώργος Καλτσουκαλάς, που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στα 50 μ. επιφάνεια με 15.86 και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Το ασημένιο κατέκτησε ο Νίκος Δαβίτης στο ίδιο αγώνισμα με αυτό που πήρε χρυσό ο Καλτσουκαλάς, δηλαδή τα 50 μ. επιφάνεια, με 16.54.

Τα χάλκινα κατέκτησαν:

Ο Βαγγέλης Καρδάκος, στον τελικό των 50 μ. διπλά πέδιλα Νέων με χρόνο 20.17. Και

Η Γεωργία Περάκη στα 50 μ. διπλά πέδιλα Νεανίδων με 22.72. Την 4η θέση στο ίδιο αγώνισμα πήρε η Κατερίνα Μανιάτη με 22.93.

Εξάλλου, Χριστίνα Βρέτζου πήρε την 5η θέση στον τελικό των 50 μ. επιφάνεια Νεανίδων με 19.59.

Η Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200 μ. επιφάνεια Νεανίδων με τις Ζωή Κουτουρούσιου, Γεωργία Περάκη, Χριστίνα Βρέτζου, Κατερίνα Μανιάτη πήρε την 7η θέση στον τελικό με 7.01.58.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img