spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός ΜΓΣ: Τεράστιο διπλό ανόδου στο χάντμπολ επι του Φέρωνα στην Βέροια!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Φέρωνας Βέροιας 30-31 Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ

Η ομάδα ανδρών του Πανσερραϊκου Μ.Γ.Σ. στο χάντμπολ πανηγύρισε τη νίκη, κόντρα στον Φέρωνα με σκορ 30-31, στην Βέροια για την 3η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας, της Β’ Φάσης του 2ου ομίλου (1-4)

 

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ο Πανσερραϊκός πέτυχε την δεύτερη του νίκη για την Β’ Φάση και τον 2ο όμιλο, για τις θέσεις 1-4. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν του πρωτοπόρου Φέρωνα, σε ένα παιχνίδι που βοηθά την εξέλιξη του αθλήματος και τις δυο ομάδες να καταθέτουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη.

Οι παίκτες και το επιτελείο του Πανσερραϊκού ήταν συγκεντρωμένοι σε όλα τα κρίσιμα σημεία του αγώνα και κατάφεραν έτσι να αποσπάσουν το μεγάλο διπλό, που τους φέρνει στην κορυφή του 2ου Ομίλου.

Την επόμενη εβδομάδα στις 18/, στις 18:00, τα «λιοντάρια» αγωνίζονται κόντρα στην Γυμναστική Ένωση Δράμα, στην εκκίνηση του β΄γύρου, ενώ στο πρώτο ματς η Σερραϊκή ομάδα είχε αναδειχτεί ισόπαλη στο ΔΑΚ Σερρών.

Ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Παπαδόπουλος δήλωσε:
«Δεν έχω λόγια, η χαρά είναι τεράστια και πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, που το πίστεψαν απο την αρχή και έδωσαν τα πάντα για αυτούς τους 2 βαθμούς. Έχουμε και άλλα παιχνίδια και χτίζουμε σιγά , σιγά αυτό που είχαμε υποσχεθεί.Πολλά μπράβο φυσικά και στον αντίπαλο και σε όλα αυτά τα νεαρά παιδιά του Φέρωνα. Είναι εξέλιξη του handball και εύχομαι ολόψυχα να πετύχουν τους στόχους τους»

 

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img