spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός ΜΓΣ: Ξανά πρωτιές για την καλλιτεχνική κολύμβηση!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης του Πανσερραϊκού θριάμβευσε και στις Κορασίδες Α΄

Οι κορασίδες Α, κατέκτησαν την 3η θέση στη γενική κατάταξη των συλλογών, με 2 χρυσά και 1 χάλκινο μετάλλιο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στον Πειραία! Συγκεκριμένα οι αθλήτριες Θάλεια Δαμπάλη και Εστέλλα Καραμανίδου κατέκτησαν την 1η θέση στο ντουέτο και η Χριστίνα Ανδριτσάκη με την Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, κατέλαβαν την 9η θέση στο ίδιο αγώνισμα.
Στο σόλο, η Θάλεια Δαμπάλη, πήρε το χρυσό μετάλλιο και η Εστέλλα Καραμανίδου το χάλκινο, ενώ οι δύο αθλήτριες, βρέθηκαν στην 1η και 3η θέση στις φιγούρες αντίστοιχα. Πολύ καλή εμφάνιση και για το ομαδικό, το οποίο κατέκτησε την 5η θέση με τις αθλήτριες Χριστίνα Ανδριτσάκη, Θάλεια Δαμπάλη , Κωνσταντίνα Δαμπάλη, Εστέλλα Καραμανίδου, Μαρία Μπούζουρα και Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, ενώ στο κόμπο μαζί με τις νεότερες αθλήτριες  Ευαγγελία Κούτλιου, Βασιλική Μενεξέ και Αθανασία Στόϊκου  βρέθηκαν στην 5η θέση!
Τα κορίτσια του Μ. Γ. Σ Πανσερραικος κατάφεραν να με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν να βρεθούν στην 3η θέση στην πανελλήνια γενική κατάταξη της κατηγορίας κορασίδες Α και μας έκαναν για ακόμα μια φορά περήφανους. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας, στις προπονήτριες του συλλόγου μας  Αλεξάνδρα Φραγάκη και Σοφία Τσαλούμη και στον έφορο Άγγελο Δαμπάλη.
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img