spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός ΜΓΣ: Η συνέντευξη του Πασχάλη Ρούλη στην Εβίνα Μάλτση και την Μαριάννα Αξιοπούλου

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε (72-65) εκτός έδρας τους Πάνθηρες Καβάλας, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α2 Γυναικών και ο προπονητής της ομάδας των Σερρών, Πασχάλης Ρούλης, μίλησε στην εκπομπή «Woman to woman» με την Μαριάννα Αξιοπούλου και την Εβίνα Μάλτση.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για το στόχο της ομάδας: «Πέρυσι ξεκινήσαμε με μια διαφορετική διοίκηση. Η ίδια διοίκηση που έχει αναλάβει το ανδρικό τμήμα έχει αναλάβει από φέτος και το γυναικείο τμήμα. Στόχος είναι να μπορέσουμε ν’ ανεβάσουμε ένα επίπεδο πιο πάνω τον Πανσερραϊκό. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση και μέχρι στιγμής φέτος είναι στη 2η θέση. Στόχος είναι να παραμείνει όσο το δυνατόν ψηλότερα, ν’ ανέβει ένα βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στα play-offs».

Για τις ελλείψεις της ομάδας: «Στα δύο παιχνίδια που είχαμε ήττες φέτος ήμασταν άτυχοι, γιατί είχαμε σημαντικές απώλειες. Είναι εκτός ρόστερ εδώ και 1.5 μήνα η Μαρία Χωλοπούλου, η Θάλεια Μαραγκού εμφανίστηκε τώρα και κατεβήκαμε στον Ηρακλή μ’ ένα πολύ μικρότερο ρόστερ σε σχέση με τη δυναμική μας. Να προσθέσω ότι είχαμε άλλη μια τραυματία όλο αυτό το διάστημα, μια ψηλή μας και επίσης άλλη μια ψηλή αθλήτρια που ήταν εδώ φοιτήτρια, όπου έφυγε σε άλλη πόλη και τη χάσαμε απ’ το ρόστερ μας. Οπότε η ομάδα έπαιξε με τον Ηρακλή με πολύ λίγες βασικές παίκτριες και αρκετές μικρές. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρες παίκτριες, από κοπέλες που είναι από 22 μέχρι 25 χρονών και 6-7 μικρές που τώρα μπαίνουν σιγά σιγά στην ομάδα. Δεν έχουμε ένα ομοιόμορφο σχήμα να μπορέσουμε να έχουμε μια συνέχεια στις προπονήσεις μας και πολλές δε γίνονταν λόγω ελλείψεων. Αναγκαζόμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια να κατεβάζουμε παγκορασίδες, κορίτσια γεννημένα το 2010».

Για τις εντυπώσεις του απ’ το γυναικείο μπάσκετ: «Οι γυναίκες είναι πανέξυπνες, νομίζω ότι τα καταλαβαίνουν όλα. Η ομάδα μας έχει δουλέψει από πέρυσι σε κάποια plays και συστήματα, έχουμε βάλει αρκετά και τα καταλαβαίνουν αμέσως. Η Σέρβα (σ.σ. Ναταλία Σπάιτς) που ήρθε φέτος το καλοκαίρι μέσα σε μισή ώρα έμαθε όλα τα plays μόνο στο πινακάκι. Οι γυναίκες είναι πανέξυπνες, απίστευτες! Το μόνο που τούς λείπει λίγο και θεωρώ ότι πρέπει εγώ να το μεταφέρω στις παίκτριές μου, είναι η αθλητική νοοτροπία. Η μεγαλύτερη ένταση στην προπόνηση είναι ίσως το «κλειδί» που δεν έχουν σ’ αυτήν τη φάση και προσπαθώ εγώ να τ’ αλλάξω, να βάλω τα πρότυπα που είχα στο μυαλό μου και στα γυναικεία τμήματα».

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img